• عدم معیّت و همراهی امام، کربلا برپا می کند

    روز اول محرم ۱۴۰۱: یکی از بخشهای برجسته حماسه کربلا که در زمان انبیاء گذشته هم بعنوان یک اصل محوری زندگی دین مداران بوده، «اصل معیّت و همراهی با امام جامعه» است. باید معیّت و همراهی با امام اتفاق بیفتد. ما آمده ایم در خیمه اباعبدالله تا ارتباط و تکلیفمان با امام زمان را بفهمیم. مردم کوفه امام حسین را همراهی نکردند، مسلم کشته شد. عدم معیّت امام، کربلا برپا می کند.

  • معیّت با امام نیازمند ایمان عمیق است

    روز سوم محرم ۱۴۰۱: مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللَّهِ وَالَّذِینَ مَعَهُ. نمی فرماید کسانیکه به رسول الله ایمان دارند؛ می فرماید کسانیکه با رسول الله همراه هستند. أَشِدَّاءُ عَلَى الْکُفَّارِ رُحَمَاءُ بَیْنَهُمْ. اینها نسبت به کفار معاند سرسخت، و نسبت به مومنین مهربانند. در دولتهای گذشته گفتند ما باید به امام حسن اقتدا کنیم نه امام حسین، و با اسکتبار سازش کنیم. فکر کردند مردم بین امام حسن و امام حسین تفاوت قائلند.

  • همراهی با امام چشم انسان را به حقایق باز می کند

    روز چهارم محرم ۱۴۰۱: با امام همراه باشی، حقایق را می بینی و درک می کنی. چون با امام بودن یعنی حق تقوا را رعایت کردن، و تقوا به انسان قدرت تشخیص درست می دهد. عون و محمد اگر از یزیدیان ناراحتند، بخاطر این است که محکمات قرآن را تغییر دادند؛ بر امام خود طغیان کردند. اباعبدالله امثال محمد و عون بن عبدالله را می خواهد. برای همراهی با امام فرزندانمان را تربیت کنیم.

  • علت طولانی شدن غیبت را در دوری خودمان از خدا بجوییم

    روز پنجم محرم ۱۴۰۱: معیّت با امام بدون عبادت خالصانه و تقرب حقیقی به خداوند امکان پذیر نیست. به میزان نزدیک شدن ما به خدای متعال، باب معیّت با امام عصر ارواحنا فداه به روی ما باز می شود. اگر از این نعمت محرومیم، علتش را در دوری از خدا بجوییم. دوری از خدا باعث شد مردم کوفه دینداری شان نتیجه ای نداشته باشد.

  • ارزش قلب نوجوان از همه دنیا بالاتر است

    روز ششم محرم ۱۴۰۱: کنوانسیون جهانی کودک، کودک را به حساب نمی آورد و او را مشغول بازی و فساد می خواهد. می گویند فرزند تا هجده سالگی کودک است و آزادی جنسی هم دارد. اسلام به یک نوجوان بالغ مومن بانشاط پرتحرک فعال جهادی می گوید جوان. نوجوان قلبی دارد که ارزشش از همه دنیا بالاتر است. این قلب حرم الله است، که امروز در معرض حملات گسترده و تعرض استکبار است.

  • کسیکه ایمان به خدا دارد، میدان جهاد را خالی نمی گذارد

    روز هفتم محرم ۱۴۰۱: بفرموده قرآن، جنگ و جهاد برای این است که پاکان از ناپاکان جدا شوند. هفت عرصه جهاد در گام دوم انقلاب پیش روی ماست. کسیکه ایمان به خدا دارد و با امامش همراه است، جبهه جهاد را خالی نمی گذارد. امام حسینی باشیم، نمی توانیم بایستیم و تماشا کنیم. به محض اینکه متوقف شدیم، بدانیم داریم از لشکر اباعبدالله فاصله می گیریم؛ بی تعارف.

  • عزادار باید عزمش را جزم کند برای انتقام؛ با خون حسین بازی نکنیم!

    روز هشتم محرم ۱۴۰۱: میدان مبارزه مشخص می کند حق چیست و حق مدار کیست. باید مشخص شود عزاداری ما برای اباعبدالله، گریه زینب کبراست یا گریه مردم کوفه بعد از قتل اباعبدالله؟! با اشک و علاقه مان به حسین بن علی بازی نکنیم! هنوز حق اباعبدالله مطالبه نشده. عزادار حسین باید عزمش را جزم کند برای انتقام: وَمَنْ قُتِلَ مَظْلُومًا فَقَدْ جَعَلْنَا لِوَلِیِّهِ سُلْطَانًا.

  • امروز عاشورای حقیقی در غزه است

    روز تاسوعا محرم ۱۴۰۱: جرم مردم غزه چیست؟ چرا صهیونیست امروز کربلا را در غزه بپا کرده؟ چون حریف ما و عراق و سوریه نمی شوند. ضرب شصت محکمی خوردند. حال سراغ مستضعفین از مسلمین رفته اند. امروز عاشورای حقیقی در غزه است. لعن های زیارت عاشورا همان مرگ بر اسراییل است، که با موشک شانزده هزار کیلوگرمی مواد منفجره را روی سر مردم غزه آوار می کند.

  • حرف از صلح، این بار در ایام محرم؛ اثر خون سیدالشهدا را کمرنگ نکنیم

    روز عاشورا محرم ۱۴۰۱: رهبرانقلاب گفتند صلح در اسلام یک استثناست، نه یک روال جاری. امام حسن فرمود اگر چهارده یار داشتم صلح نمی کردم. اینکه بگوییم ما دو راه داریم، یا بجنگیم یا صلح کنیم، این غلط است. امام حسین بطلان این حرف را ثابت کرد؛ فرمود وَهَیهاتَ مِنّا الذِلَّةُ. عاشورا راه را تا قیامت برای ما مشخص کرده. محال است کسی حسینی باشد، اما زندگی اش جهادی و سرتاسر مبارزه نباشد.

یادواره ۱۸شهید روضه فاطمیه قم
 
با سخنرانی حجت الاسلام
حاج احمد پـنــاهـیــان
با مرثیه سرایی
حاج عباس حیدرزاده
زمان:
جمعه ۲ آذرماه ۱۴۰۳
همراه با نماز مغرب و عشاء
مکان:
حرم‌مطهر حضرت‌معصومه(سلام‌الله‌علیها)
شبستان امام خمینی(قدس سرّه)
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است