• چرا باید قدرتمند شویم؟

    جلسه اول رمضان ۹۹: یکی از دلایل اعتماد به دشمن، ضعف درونی ماست. رهبرانقلاب راه برون رفت از مشکلات را قدرتمند شدن جامعه عنوان کردند. خداوند در قرآن میفرماید از شیطان نترسید، از من بترسید. برای اینکه از شیطان نترسیم، باید قدرمند شویم. این قدرتمند شدن یکی از لازمه های جدی زندگی مومنانه است.

  • ماه رمضان قدرت ساز است

    جلسه دوم رمضان ۹۹: اگر بخواهیم از مشکلات خارج شویم راهش قدرت یافتن است. اتفاقا خود ماه رمضان قدرت ساز است. تقوا خودش باعث قوت میشود. هدف اصلی ماه رمضان قدرتمند کردن انسان است. ماه رمضان عرصه ای است برای قدرتمند شدن. اگر با این نگاه به استقبال ماه رمضان برویم، از دستورات خدا در این ماه استقبال میکنیم. انسان قدرتمند اهل شب زنده داری و قیام است.

  • آیه های یأس مسئولین دولتی در ماجرای کرونا

    جلسه سوم رمضان ۹۹: برخی مسئولین بهداشتی و دولتی در ماجرای ویروس کرونا به صراحت مقابل مردم اظهار عجز میکنند. با روح و روان مردم بازی میکنند. چرا برخی نمیتوانند خودشان و کشورشان را باور کنند؟ حس ناامیدی و یأس را به جامعه القا میکنند. برای مدیریت کشور باید فکر و تدبیر کرد. فقط ناامیدی و یأس. مدیریت جهانی هم همینطور است، ناامیدانه و مأیوسانه.

  • تقوا چشم و دل انسان را سیر می کند

    جلسه چهارم رمضان ۹۹: خدای متعال از میان دنیاطلبان، حب ریاست داران را طور دیگری عذاب میکند. برخی در مسیر رسیدن به جاه و مقام دچار حسادت،‌ غیبت، و خیلی گناهان دیگر میشوند. تقوا باعث سیری انسان نسبت به دنیا میشود. رهبرانقلاب درباره شهید سلیمانی گفتند او اهل تظاهر نبود. اگر توقع تشویق داشته باشیم،‌ از دایره اخلاص خارج شده ایم.

  • بازی ناجوانمردانه دولت با آبروی قم

    جلسه پنجم رمضان ۹۹: معاون وزیر بهداشت گفت سندی پیدا نکرده ایم که کرونا از قم آغاز شده باشد. شما هیچ حیثیتی برای قم باقی نگذاشتید، حال میگویید زمانی که ویروس در قم شناسایی شد، چند استان دیگر هم درگیر بودند؟ شما حق نداشتید با ام القرای اسلام و حوزه علمیه اینگونه بازی کنید. شما به قم ظلم کردید. شما هیچ دلیلی نداشتید که طلاب غیرقمی عامل انتشار این ویروس بوده اند.

  • مسئولینی که هیچ چیز نمی دانند!

    جلسه ششم رمضان ۹۹: مسئولین دولتی مکرر میگویند ما هیچ چیز در مورد کرونا نمیدانیم. قطعا دانشمندان ما به اطلاعاتی رسیده اند؛ چرا اصرار دارید بگویید هیچ چیز نمیدانیم،‌ و کرونا دارو ندارد. پس چرا در این مسئولیت قرار گرفته اید؟ شما که در مورد هیچ چیز، هیچ چیزی نمیدانید! مسئله شما از تعطیلی حرمها سلامت مردم نیست؛ که اگر بود در مورد اجتماعات دیگر هم همین گونه عمل میکردید.

  • تعطیلی اماکن مذهبی راحت ترین راه ممکن است

    جلسه هفتم رمضان ۹۹: بستن درب اماکن مذهبی پاک کردن صورت مسئله است. ما راحت ترین راه را انتخاب کردیم. هیچ دلیلی برای عدم بازگشایی حرمها تا آخر ماه رمضان ارائه نمیشود. متولیان حرمها و مساجد زحمت پیداکردن راه حل این موضوع را به خود نمیدهند. آمدیم و این ویروس به قول مسئولین دولتی، دو سال دیگر طول کشید. میخواهیم درب مساجد و حرمها را برای همیشه ببندیم!؟‌

  • به داستانهای معنوی دفاع مقدس بیشتر بپردازیم

    جلسه هشتم رمضان ۹۹: منبری ها و مادحین ما به برخی موضوعات می پردازند؛ مثلا در گذشته شخصی گناهکار بوده، بعد متحول شده و با کرامت ائمه از گذشته خود برمیگردد. خب از این دست اتفاقات در گذشته زیاد بوده، و عموما هم معتبر است؛ اما ای کاش در کنار این ماجراها، داستانهای دفاع مقدس و لذتها و مقامات معنوی که رزمندگان به آنها رسیدند را هم برای جوانان بیشتر بیان کنیم.

  • خدیجه کبری(س) غرق در ثروت بود، اما تعلق به دنیا نداشت

    وفات خدیجه کبری(س) - رمضان ۹۹: در جزیره العرب زنی به ثروتمندی حضرت خدیجه سلام الله علیها نبود. به هرچه که در زندگی میخواست میتوانست برسد. قاعدتا این توانمندی مادی باید حضرت را از یاد خدا غافل میکرد، اما نکرد. غرق در ثروت دنیا بود، اما تعلق به دنیا نداشت؛ که اگر حب دنیا در قلب او بود، نمیتوانست دنیایش را فدای همراهی پیامبر صلی الله علیه وآله و یاری اسلام کند.

  • با رزمایش همدلی و مواسات دل ها زنده شد

    جلسه یازدهم رمضان ۹۹: اگر رهبرانقلاب این رزمایش عظیم مواسات و همدلی را براه نمی انداختند، و دلهای مومنین را با حضور در این عرصه جهاد زنده نمیکردند، فضای معنوی کشور آسیب مهلکی میخورد. آن هم در زمانی که درهای مساجد و حرمها را بسته اند. این رزمایش یک جهاد به تمام معناست. با امتثال امر امام، دلها زنده شد. در غیاب اجتماعات مذهبی، دلهای مومنین رونق گرفت.

  • برای مدیریت امن مجالس مذهبی راه حل پیدا کنیم

    جلسه دوازدهم رمضان ۹۹: در ماجرای کرونا فهیمدیم مسئولین ما چقدر راحت از مباحث معنوی عبور میکنند. راحت مساجد و حرمها و هیئتها تعطیل میشوند. تعطیل کردن مجالس راحت ترین کار است. برای مدیریت امن مجالس راه حل پیدا کنید. اکثر مساجد و هیئتها حتی برنامه های مجازی هم ندارند. أَمِنَ مَنْ لَجَأَ إِلَیْکُمْ؛ اگر به اهلبیت پناه ببریم، در امانیم.

  • برای احیای شبهای قدر بصورت ایمن برنامه بریزیم؛ میدان را خالی نکنیم

    جلسه سیزدهم رمضان ۹۹: شبهای احیا برای ما حیاتی است. چه کنیم که هم اجتماع داشته باشیم، و هم مشکلات نشر ویروس پیش نیاید؟‌ مسئولین باید بنشینند و در این باره فکری بکنند. هیئتی ها باید مسئله مهمشان این باشد؛ خود اهلبیت و حرمها و مجالس باید دغدغه هیئتی های ما باشد، نه مسائل حاشیه ای دیگر. ما قبل از اینکه به هیئتمان فکر کنیم، باید به اهلبیت فکر کنیم.

  • مگر ما امام جنگ و امام صلح داریم؟!

    میلاد امام حسن(ع) رمضان ۹۹: امام حسن علیه السلام فرمود اگر من یارانی داشتم، امر را به معاویه تسلیم نمیکردم. رییس جمهور گفت امام حسن علیه السلام امام صلح است. مگر امام جنگ و امام صلح داریم ما؟ امام میفرماید اگر یار داشتم امر را تسلیم نمیکردم. امام بنای صلح با معاویه را نداشت. همانگونه امام حسین علیه السلام امام نبرد با کفر و نفاق است، امام حسن علیه السلام هم همینگونه است.

  • تئوریزه کردن صلح توسط متفکرین حزب اللهی!

    شام میلاد امام حسن(ع) رمضان ۹۹: امام حسن علیه السلام میفرماید اگر یار داشتم، امر را تسلیم معاویه نمیکردم. بعد روشنفکر انقلابی ما مقاله مینویسد که اگر ما نتوانستیم به جنگ برویم، باید صلح کنیم؛ کم کم قدرتمند شویم و بعد مبارزه کنیم. این چه استدلالی است؟ دشمن میداند اگر ما قدرتمند شویم به او رحم نخواهیم کرد، و هیچگاه اجازه بهره برداری از این صلح را به ما نخواهد داد.

  • بی توجهی به مراسم احیای شبهای قدر

    جلسه شانزدهم رمضان ۹۹: رهبرانقلاب در مورد احیای شبهای قدر خطاب به ستاد مبارزه با کرونا اشاره کردند به سوال بی جواب. اینطور برداشت میشود این مطالبه قبلی آقا بوده، اما جوابی داده نشده. به همان میزان که نیازهای مادی بشر مهم است، نیازهای معنوی هم مهم است؛ و حتی مهمتر. این بی توجهی مسئولین به نیاز روحی و معنوی مردم واقعا تأسف آور است.

  • ستاد کرونا گفته مساجد اذان هم پخش نکنند؟!

    جلسه هفدهم رمضان ۹۹: برخی از ما در بیانات ولایت میگردیم ببینیم کدامش با میل ما سازگار است، همان را عمل میکنیم. رهبرانقلاب یک جمله گفتند دستورات ستاد ملی کرونا لازم الاجراست؛ همه مساجد را بستیم، اذان هم از مسجدها پخش نمیشود. ستاد کرونا گفت اذان هم در مساجد پخش نشود؟ ستاد گفت نمازجماعت و اجتماع در مساجد نباشد؛ مردم نماز فرادی هم در مساجد نخوانند؟

  • ابن ملجم یک شخص نیست؛ یک تفکر است

    شب قدر اول رمضان ۹۹: آنچه ابن ملجم را نابود کرد، منیت او بود، عجب او بود. ابن ملجم عنصری انقلابی و موثر بود، ادعای جنگاوری و انقلابی گری داشت. ابن ملجم یک شخص نیست، یک تفکر و جریان است. حاکمیت من، حاکمیت هوی و هوس، آن هم به اسم دین و در قالب دینداری. قصاوت و شقاوت در جامعه به نابودی اصل اسلام و امامت میرسد.

  • امیرالمومنین(ع) در محراب کشته شد تا همه بدانند دشمن علی دشمن خداست

    جلسه نوزدهم رمضان ۹۹: امیرالمومنین علیه السلام در محراب مسجد کوفه حین نماز به شهادت رسید، تا همه بدانند دشمن علی دشمن خداست؛ با خدا و دین خدا مشکل دارد. امیرالمومنین علیه السلام به شهادت رسید تا کسی معنویت و سیاست را جدا از هم نبیند. ولایتمدار کسی است که اهل خدا باشد. هرکس اهل الله بود قابلیت حکومت دارد. کسانیکه خدا برایشان مهم است، اهل خدا هستند.

  • موحد شدن و شیعه شدن، دو وصیت امیرالمومنین علیه السلام

    شب قدر دوم رمضان ۹۹: موحد شدن و شیعه شدن؛ این خلاصه توصیه امیرالمومنین علیه السلام قبل از شهادتشان است. در نظام فکری مان خدایی فکر کنیم و خدا را در همه امور موثر بدانیم و غیر خدا را صاحب قدرت ندانیم. ایمان و توکل و ارده مان را بالاببریم. و اینکه بین جامعه کار کنیم تا سنت پیغمبراکرم صلی الله علیه وآله یعنی امر ولایت در جامعه تسری پیدا کند.

  • از راهپیمایی روز قدس کوتاه نیاییم؛ روز قدس روز مشخص شدن عیار دینداری ماست

    شب قدر سوم رمضان ۹۹: روز قدس روز مشخص شدن عیار دینداری ماست. در مورد چنین روز بزرگی ستاد کرونا می تواند تصمیم بگیرد؟! بله، اگر قانون شد باید انجام داد؛ اما مثل احیای شبهای قدر، برای تصمیم گیری باید کارشناسان امر نظر بدهند؛ که نظر مثبتشان را داده اند. از راهپیمایی روز قدس کوتاه نیاییم. تا قیامت هم شب قدر استغفار کنیم، اما علیه اسراییل حرکتی نکنیم، خود را ضایع کرده ایم!

  • بی تفاوتی در فرهنگ شیعه معنا ندارد

    جلسه بیست و سوم رمضان ۹۹: کُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً، وَلِلْمَظْلُومِ عَوْناً. اگر این دو اصل در جهان اسلام امروز جا افتاده بود، مشکلات ما حل میشد. در اثبات این اصل اساسی اسلام، ما خیلی آیات و روایات دیگر هم داریم. ما نسبت به دیگران نمیتوانیم بی تفاوت باشیم. اگر بنا باشد خصم ظالم و یار مظلوم باشیم باید با ظالم درگیر شویم. مومن باید همیشه برای جهاد و مبارزه آماده باشد.

  • بدون تقرب به خدا، در میدان مبارزه موفق نخواهیم بود

    جلسه بیست و چهارم و بیست و پنجم رمضان ۹۹: امیرالمومنین علیه السلام در کنار کُونَا لِلظَّالِمِ خَصْماً وَ لِلْمَظْلُومِ عَوْناً، سفارش به حفظ نماز میکنند. خصم ظالم بودن و یار مظلوم بودن روح بلندی میخواهد، و این در تقرب به خدا تحقق می یابد: اَلصَّلوةُ قُربانُ کُلِّ تَقیّ. بدون تقرب به خدا، در میدان مبارزه موفق نخواهیم بود. در دفاع مقدس هم کسانی موفق بودند که با خدا محکم گره خورده بودند.

  • جهاد باید گفتمان عمومی جامعه شود

    جلسه بیست و ششم رمضان ۹۹: زندگی ایمانی هیچگاه خالی از مبارزه نمیشود. جهاد باید تبدیل به گفتمان عمومی جامعه شود. رهبرانقلاب دستور به جهاد هفتگانه دادند. جهاد یعنی ما در هر زمینه ای یک جبهه مقابل داریم، و باید با این جریان استکباری مقابلمان مبارزه کنیم. در بُعد معنویت هم همین است؛ ما یک جبهه مقابل داریم که نمیخواهند جلسات معنوی و مذهبی داشته باشیم.

  • تعطیلی راهپیمایی روز قدس لکه سیاهی بر پیشانی مسئولین

    جلسه بیست و هفتم رمضان ۹۹: از اول انقلاب و جنگ هدف ما آزادی قدس بود. امروز راهپیمایی روز قدس ما تعطیل شده؛ ما میتوانیم بگوییم انقلابی هستیم؟! انقلابی یعنی شهید سلیمانی. تمامی مسئولین دخیل در تصمیم گیری برنامه روز قدس، در پاسخ به این سوال که چرا با وجود نظر مثبت کارشناسان، راهپیمایی روز قدس را با رعایت موارد بهداشتی برگزار نمیکنید، هیچ پاسخی نداده اند.

  • مبارزه با اسراییل جهاد فی سبیل الله است

    جلسه بیست و هشتم رمضان ۹۹: اگر شما با اسراییل بجنگید، جهاد فی سبیل الله کرده اید. این جهاد برای تحقق حاکمیت حق در عالم است. بحث جنگ بین عرب و اسراییل نیست. هیچکس نمیتواند از زیر بار این مبارزه شانه خالی کند؛ بفرموده رهبرانقلاب واجب الهی و جهاد فی سبیل الله است. حالا آقایان دیگر این را تأیید میکنند یا نه،‌ مهم نیست. آیندگان درباره عملکرد ما قضاوت خواهند کرد.

تخریب قبور ائمه علیهم السلام در بقیع
با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین
حاج احمد پـنــاهـیــان
زمان:
جمعه ۳۱ فروردین ماه از ساعت ۲۰
(قرائت قرآن، احکام، سخنرانی، عزاداری)
مکان:
مقتل الشهداء‌ فاطمیه
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است