یکشنبه ۸ مهر ۱۳۹۷ - ساعت ۰۱:۱۹

چرا حزب اللهی ها با مردم کاری ندارند؟

شهادت امام سجاد(ع) ۳۰ شهریور ۹۷: حزب اللهی های ما بخاطر این سراغ مردم نمیروند، چون ظرفیت و تحمل برخورد بد از طرف مردم را ندارند. با این روحیه نمیتوان در جامعه تغییر اساسی ایجاد کرد. حسینی بودن امروز یعنی مثل امام سجاد(ع) و حضرت زینب(ع) عمل کردن بعد از عاشورا.

مراسم عزاداری شهادت امام سجاد(ع) هیئت محبین اهلبیت(ع) قم جمعه ۳۰ شهریور ۹۷ با سخنرانی حجت الاسلام حاج احمد پناهیان در مقتل الشهدای فاطمیه(س) برگزار شد.

زمینه جنایت یزید را مردم پدید آوردند

مختار روی حرف و یاری مردم حساب باز کرد، چون مشکلات جامعه را به چشم آسیبهای اجتماعی می دید. اما امام سجاد(ع) مشکلات جامعه را بخاطر دوری از خدا و دنیاطلبی مردم می دید، و مشکل جامعه اسلامی به قدری عمیق و پیچیده بود که امام به یاری این امت امیدی نداشت. لذا وقتی کوفیان از ایشان درخواست جهاد کردند، امام قبول نکرد. شکاف اعتقادی و ایمانی عمیقی در جامعه رخنه کرده بود، که جز با خون امام حسین(ع) برملا و برطرف نمیشد.

وقتی در جامعه ای یزید حاکم میشود و امام جامعه را با آن وضعیت به شهادت میرسد، باید فهمید اوضاع این جامعه خیلی وخیم است. وقتی در تهران وضعیت نمایندگان مجلس و شورای شهر را می بینیم، متوجه میشویم که اوضاع خیلی بد است. حزب اللهی های تهران تن پرور و بی مسئولیت هستند، که مجلس را دودستی تقدیم این افراد کرده اند. باید برای وضعیت تهران فکری کرد.

پدیده کربلا را بعد از واقعه عاشورا باید دنبال کنیم. عبیدالله بن زیاد کسی نبود که بخواهد چنین جنایت بزرگی انجام دهد. جامعه دست به دست هم داد که این جنایت رخ داد. ریشه و اصل فتنه و مسئله و مشکل اساسی را باید بررسی کنیم. رفتار امام سجاد(ع) بعد از کربلا نشاندهنده وخیم بودن اوضاع جامعه است.

 

مطالبه خون شهدا را فراموش نکنیم

مختار از امام سجاد(ع) برای انتقام خون امام حسین(ع) اذن جهاد خواست. امام فرمود انتقام خون پدرم حسین(ع) که اجازه نمیخواهد. در جامعه ما بحث مطالبه خون شهید اصلا مطرح نیست؛ حتی بین خانواده های شهدا.

امام سجاد(ع) در عین اینکه از مردم برای حرکت و انقلاب ناامید بود، اما هیچگاه از هدایت مردم دست باز نکشید. مشکل جامعه در بین مردم و شیعیان بود، نه دستگاه حکومت. یزید که با یک خطبه حضرت زینب(س) و امام سجاد(ع) کارش تمام شد و رسوا شد. این مردم بودند که یزید را در جایگاه خود نگهداشته بودند. لذا امام سجاد(ع) تمام سعی خود را معطوف اصلاح کردن مردم کرد.

اصلاح جامعه باید از پایه و بصورت ریشه ای انجام بگیرد. لذا رهبرانقلاب به جوانان غرب نامه نوشتند. ما هم اگر میخواهیم با آمریکا بجنگیم، باید سراغ جوانان و حتی کودکان آنها برویم و آنها را با واقعیت ها آشنا کنیم. همانطور که آنها روی جوانان ما دارند کار میکنند.

 

با تن پروری نمی توان در جامعه اصلاح ایجاد کرد

اگر اراده مردم نبود، یزید هیچگاه نمیتوانست امام حسین(ع) را به شهادت برساند. اسراییل امروز برنامه اش تغییر فکر و نظر و ایمان و عقیده مردم است. چون میداند تا وقتی این مردم هستند، آنها نخواهند توانست انقلاب و اسلام را از بین ببرد.

بعد از ماجرای کربلا ما از دوحال خارج نیستیم: یا میخواهیم گلیم خودمان را از آب بیرون بکشیم، یا گلیم جامعه را. اگر جزو دسته اول باشیم، که هیچ. برخی برای امام حسین(ع) هم که کار میکنند، تاجرانه کار میکنند؛ دنبال تأمین منافع خودشان هم هستند.

اگر میخواهیم جزو دسته دوم باشیم و جامعه را اصلاح کنیم، لحظه ای آسایش نباید داشته باشیم. اصلاح جامعه اگر ساده بود، ۱۴۰۰ سال خون امام حسین(ع) زمین نمی ماند. برای اصلاح جامعه باید خیلی بیشتر از این ها ظرفیت داشته باشیم، تا مثل امام سجاد(ع) ذره ذره جامعه را برای پذیرش علم دین بدست امام باقر(ع) آماده کنیم.

 

چرا حزب اللهی ها با مردم کاری ندارند؟

حضرت امام از سال ۱۳۲۰ تا ۱۳۶۷ مبارزه بی امان کرد. اما سال ۶۷ مشکلی را در جامعه مشاهده کرد که دید به این زودی و به این راحتی برطرف نمیشود. لذا سکان جامعه را بدست رهبری داد، و خودش رفت. رهبرانقلاب هم از همان ابتدا فهمید که حالا حالاها باید خون دل بخورد تا انقلاب کم کم به بار بنشیند و مردم و مسئولین راه خود را پیدا کنند. رهبرانقلاب میداند اگر بخواهد اقدام حسینی کند، حالا حالاها باید روی این جامعه کار کند. لذا بر روی تک تک آحاد جامعه سرمایه گذاری میکند و با آنها دیدار و گفتگو و نشست و برخاست دارد.

امروز تنها کسیکه مثل امام سجاد(ع) مشغول اصلاح جامعه است، رهبرانقلاب است. ما هم اگر میخواهیم بدانیم کربلایی هستیم یا نه، باید ببینیم مثل امام سجاد(ع) عمل میکنیم یا نه. انقدر باید عمیق و صبور و مأمور به تکلیف باشیم، که اگر اقداماتمان در زمان خودمان جواب نداد، بازهم از کار نایستیم.

حزب اللهی های ما بخاطر این سراغ مردم نمیروند، چون ظرفیت و تحمل برخورد بد از طرف مردم را ندارند. با این روحیه نمیتوان در جامعه تغییر اساسی ایجاد کرد. باید سجادی باشیم. حسینی بودن امروز یعنی مثل امام سجاد(ع) و حضرت زینب(ع) عمل کردن بعد از عاشورا.

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

یادواره ۱۸شهید روضه فاطمیه قم
 
با سخنرانی حجت الاسلام
حاج احمد پـنــاهـیــان
با مرثیه سرایی
حاج عباس حیدرزاده
زمان:
جمعه ۲ آذرماه ۱۴۰۳
همراه با نماز مغرب و عشاء
مکان:
حرم‌مطهر حضرت‌معصومه(سلام‌الله‌علیها)
شبستان امام خمینی(قدس سرّه)
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است