چهارشنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ساعت ۲۲:۳۱

جای خالی امضای ترامپ در نامه مذاکره با آمریکا!

مشهدمقدس 28خرداد97: شما که تمام سخنان ترامپ را در نامه تان آورده اید، یکباره امضای ترامپ را هم در پایین نامه تان بیاورید! دولت در مسائل اجرای میتواند با حکومت اختلافاتی داشته باشد، اما در اصول اساسی مثل مذاکره با آمریکا حق ندارد برخلاف اصول نظام حرکت کند.

امام رضا(ع) هزینه داد اما امتیاز به دشمن نداد

نام ائمه(ع) و راه ائمه(ع) بعد از امام رضا(ع) بین مسلمین تعظیم شد، و شرایط قبل از امامت امام رضا(ع) دیگر برنگشت. خود امام رضا(ع) و ائمه بعد از ایشان به شهادت رسیدند و در سنین جوانی هم به شهادت رسیدند، اما آن فضای جامعه اسلامی قبل از امامت امام رضا(ع) به جامعه مسلمین برنگشت. دیگر کسی بالای منبرها ائمه اطهار(ع) را لعن و نفرین نمیکرد.

نکته اینجاست که آیا امام رضا(ع) برای دست برداشتن دشمن از کینه و عداوت خود، امتیازی به دشمن دادند؟ امام رضا(ع) برای بدست آوردن این امر هزینه داد، اما آیا به دشمن امتیاز هم داد؟ امروز این 200 نفر که به رهبرانقلاب نامه داده اند که ما باید با آمریکا مذاکره کنیم، حرفشان این است که با آمریکا وارد گفتگو و تعامل شویم و اگر لازم شد امتیاز هم بدهیم و کوتاه بیاییم، چون آمریکا الان در منطقه دست برتر دارد.

 

نقش بی بدیل هیئت در پیوند بین مردم و اهلبیت(ع)

در زیارت جامعه میخوانیم: أمن من لجأ الیکم. ما در پناه رأی و فکر و برنامه اهلبیت(ع) امنیت داریم. امنیت امروز جمهوری اسلامی ایران بخاطر پناه بردن به امر ولایت است. امیرالمومنین(ع) فرمود ان فی سلطان الله عصمه لامرکم. پناه بردن به ائمه(ع) فقط برای مسائل شخصی ما نیست. برای حل شدن مشکل اسلام و بشریت هم به طریق اولی باید به ائمه اطهار(ع) پناه ببریم.

سلم من صدقکم هدی من اعتصم بکم من اتبعکم فالجنه مأواه و من خالفکم فالنار مثواه. کسیکه ائمه(ع) را تصدیق کند به سلامت می ماند. تصدیق ائمه(ع) یعنی برنامه و دستورات ائمه را تصدیق کند و به آنها عمل کند. هیئت های ما این وظیفه مهم را برعهده دارند. باید مردم را با مرام و برنامه و منویات ائمه(ع) آشنا کنند. اهمیت نقش هیئت و خادمی در هیئت اینجا مشخص میشود. هیئت بین مردم و اهلبیت(ع) اتصال برقرار میکند. بعد از آن اتصال مردم با خداست که برعهده اهلبیت(ع) است: الی الله تدعون و علیه تدلون.

 

زمینه سازی دشمن بین مردم برای پذیرش مذاکره با آمریکا

عده ای براحتی میگویند برای حل مشکلات کشور باید با آمریکا مذاکره کنیم. اگر امروز 200 نفر نامه مینویسند و دم از مذاکره با آمریکا میزنند، بستر سیاسی و اجتماعی این حرف را در جامعه آماده کرده اند. آن هم درست چند روز قبل از صحبت ترامپ که گفت در آینده نزدیک ایران برای مذاکره پا پیش خواهد گذاشت. دشمن بین مردم کار میکند. وقتی برخی حرفهای اینچنینی در جامعه زده میشود، عده ای سکوت میکنند. میگویند نکند اینها دارند درست میگویند.

این افراد در نامه شان گفته اند «بازتاب مثبت دیدار رهبر کره شمالی با رییس جمهور آمریکا نشان داد که هر اختلافی روزی به پایان خواهد رسید». اصول لایتغیر قرآن را باور کنیم یا حرف عده ای افراد خام و مغرض؟ لا يَزالُونَ يُقاتِلُونَکُمْ حَتَّي يَرُدُّوکُمْ عَنْ دينِکُمْ إِنِ اسْتَطاعُوا(بقره 217). خداوند میفرماید آنها تا شما را از بین نبرند دست برنخواهند داشت. حداقل شما صبر کنید ببینیم اگر این گفتگوها به نتیجه رسید، بعد ما را دعوت به پیروی از کره شمالی کنید! ضمن اینکه شما چگونه کشور ما را با کشوری مثل کره شمالی مقایسه میکنید؟ مگر کره شمالی حق است و حرف حق میزند که ما هم راه او را برویم؟

 

اختلاف با آمریکا تا کی؟

امیرالمومنین(ع) در خطبه 50 نهج میفرماید: ما بَدْءُ وُقُوعِ الْفِتَنِ اَهْواءٌ تُتَّبَعُ، وَ اَحْكامٌ تُبْتَدَعُ. برای ایجاد فتنه احکام جعلی ساخته میشود. میگویند هر اختلافی روزی محکوم به پایان پذیرفتن است. پشت این حرفها فکر نهفته است. حرفی غلط را بعنوان فرضیه قطعی عنوان میکنند. نهایتا اینها میخواهند مثل زمان اصلاحات بگویند حق و باطل امری نسبی هستند، و به مرور زمان این اختلافات از بین میرود.

این افراد در ادامه نامه نوشته اند «ما بر این نظریم که اینک وقت آن رسیده اختلافات دیرینه ایران و آمریکا پایان پذیرد، و از این رو خواهان مذاکره مستقیم بدون پیش شرط از سوی دو طرف هستیم». چه کسی در مذاکرات پیش شرط میگذارد؟ کسی که دست برتر دارد. آمریکا هفت تریلیون دلار برای توقف و نابودی انقلاب اسلامی ایران خرج کرده، اما به نتیجه نرسیده است. ایران امروز قدرت اول منطقه است، و دست برتر دارد. آمریکا خودش پیشنهاد دهنده و خواهان مذاکره است. این افراد میگویند ایران برای مذاکره هیچ پیش شرطی هم نگذارد.

 

ما بیشتر ضرر میکنیم یا آمریکا؟

در ادامه نامه آمده است: «انقلاب بهمن 57 در عرصه بین الملل بدنبال اعمال سیاست موازنه منفی نه شرقی نه غربی بود. این اما به هیچ وجه بمعنای یک جدال و قهر بی پایان پرهزینه نبوده است». میخواهند انقلاب اسلامی از سال 1320 تا 1357 را در یک حادثه و اتفاق در بهمن ماه 57 خلاصه کنند. این یک تفکر آمریکایی است. این نامه مستقیما از سوی آمریکا تنظیم شده است. میگویند نه شرقی نه غربی یک موازنه منفی است؛ در حالیکه بخش مثبت آن یعنی جمهوری اسلامی را بیان نمیکنند. دانشمندان و متفکران آمریکایی روی بند بند این نامه فکر کرده اند.

نوشته اند «دشمنی دو دولت ایران و آمریکا هزنیه های سنگینی را برکشور ما تحمیل کرده است». اختلاف را به دو دولت میکشانند، و اینگونه عنوان میکنند مردم هزینه آن را پرداخت میکنند. اما قرآن میگوید در مبارزه با کفار شما هم هزینه میدهید، اما دشمن شما خیلی بیشتر هزینه میپردازد. بنشینیم حساب کنیم ما بیشتر هزینه داده ایم یا آمریکا؟ حکومت و مکتب سیاسی هفتادساله آمریکا در جهان به چالش افتاده و مثل شوروی رو به فناست؛ اما جمهوری اسلامی روزبه روز بین جهانیان بیشتر طرفدار و مقبولبت پیدا میکند.

 

یک ایرانی نمیتواند چنین نامه ای بنویسد!

در ادامه این نامه آمده «حال گذشه را باید با چراغ راه آینده ساخت. این کاری است که اکثر کشورها جهان کرده اند و آینده را بر مبنای گذشته نساخته اند». میگویند در گذشته اشتباه کردید که انقلاب کردید، و این اشتباه را با مذاکره با آمریکا جبران کنید! نویسنده این نامه یک آمریکایی است. یک ایرانی چه اصلاح طلب چه اصولگرا نمیتواند چنین نگاهی به کشور خود داشته باشد. حرف این نامه مذاکره نیست، بلکه نابودی هویت و اعتقادات و اصول مسلم بشری و انسانی و اسلامی یک ملت است.

نوشته اند «باتوجه به وضعیت ناامن پیرامون ما و بحرانهای مختلف داخل که زندگی بخش مهمی از مردم و سامانه اقتصادی و اجتماعی ما را تهدید میکند، ما اکنون نیازمند یک عزم جدی مسئولانه برای تغییر سیاستها هستیم». تزریق ترس در جامعه را در این نامه ببینید. این نامه بوی خیانت میدهد. ما مشکل داریم، اما فلج نشده ایم. تحریمها و دشمنی ها ضربه به ما زده، اما ما را از پا ننشانده. اینها میگویند برای برون رفت از مشکلات سیاستهایمان را تغییر دهیم. شما که در جملات قبل گفتید از حرف حق خود کوتاه نیایید!؟ نویسنده این نامه یا خود شیطان است، یا کسیکه شیطان در اعماق وجود او نفوذ کرده است و حرفش حرف شیطان شده است.

 

دولت در اصول اساسی نمیتواند برخلاف نظام حرکت کند

در ادامه این نامه آمده «یکی از مهمترین سیاستها به تنش های بین ایران و آمریکا برمیگردد». نویسنده این نامه درست میگوید؛ استکبارستیزی یکی از سیاستهای اصولی انقلاب ماست. میگوید دست از این آرمان خود بردارید. به نام بیانیه برای رابطه با آمریکا، تمام اصول انقلاب را زیرسوال میبرد.

در ادامه نوشته «ما از دولت و حکومت ایران میخواهیم حال که فرصت مناسب دوران اوباما از دست رفته است، فارغ از جنگهای روانی کاخ سفید که در پشت آن هیاهوی تاجرپیشگی خاص خویش را نیز دنبال میکند، با یک تصمیم ملی شجاعانه اعلام کند که حاضر به انجام مذاکرات بدون قید و شرط با آمریکاست تا قدمی در جهت حل مشکلات کشور برداشته شود». حساب دولت از حکومت را جدا میکند! دولت در مسائل اجرای میتواند با حکومت اختلافاتی داشته باشد، اما در اصول اساسی مثل مذاکره با آمریکا دولت حق ندارد برخلاف اصول نظام اسلامی حرکت کند. اقدامات خبیثانه آمریکا را توجیه میکند و آنها را اقدامات تاجرپیشانه ترامپ میخواند.

 

خیلی از حرفهای اسلام هنوز برای مردم بیان نشده

میگویند تصمیم ملی شجاعانه؛ میخواهد مردم را مقابل نظام قرار دهد. نقش هیئت ها اینجاست. باید حقایق و اصول اسلام را در بدنه مردم ببریم. اصول اسلام باید توسط هیئتها بین مردم و جوانان ما پیاده شود. هیئتها و خدام هیئتها باید از تمام ظرفیت موجود در هیئت استفاده کنند. ما برای مردم جهان حرف و فکر داریم؛ باید کار کنیم. خیلی از حرفهای اسلام هنوز برای مردم بیان نشده. قرآن چشمه است؛ برای هر روز ما حرف جدید دارد.

در ادامه نامه میگوید «پیش بینی میشود دولت پرمسئله ترامپ نیز برای جلب افکارعمومی داخلی و بین الملل از این مذاکره بعنوان یک امتیاز بزرگ استقبال کند». این حرف هم یک انحراف افکار عمومی است. آمریکا از سال 61 بحث مذاکره را عنوان کرده است و هنوز هم بر آن اصرار دارد. هنوز هم از این طریق امید ضربه زدن به جمهوری اسلامی را دارد.

در ادامه آمده «این مذاکرات میتواند با قدرت و از موضع حفظ منافع ملی دنبال شود. مسلم است که بنا به برخی سوابق، در صورت هرگونه زیاده خواهی یا عدم ارائه تضمین، راه بازگشت هیمشه باز است». چهره نفاق گونه این 200 نفر در این کلام پیداست. میخواهند خود را طرفدار منافع ملت نشان دهند. وعده سرخرمن میدهند. شما چه راه بازگشتی برای کشور تضمین میکنید؟

 

جای خالی امضای ترامپ در نامه!

در ادامه نامه اینگونه آمده «ما اطمینان داریم این اقدام مورد حمایت افکار ایران قرار خواهد گرفت. همه میدانند گفتگو هیچگاه بمعنای سازش و شکست نیست. مبارزان مقاوم ویتنام در اوج منازعه نظامی با آمریکا با آنان مذاکره کردند.» قاطبه ملت ایران روز قدس حرفشان را به گوش جهان رساندند. شما از کدام قاطبه مردم حرف میزنید؟ شما ایران را مثل کره شمالی با ویتنام هم مقایسه میکنید؟

در انتهای این نامه سراسر آمریکایی آمده «ما امضا کنندگان این نامه در پشتیبانی از منافع ملی و دفاع از استقلال و حفظ کیان ملی از گفتگوی مستقیم و رسمی ایران و آمریکا حمایت میکنیم و آنرا به نفع برقراری صلح و امینت در جهان و منطقه و بهبود رفاه ایران و ایرانیان میدانیم.» شما که تمام سخنان ترامپ را در نامه تان آورده اید، یکباره امضای ترامپ را هم در پایین نامه تان بیاورید!

شکرخدا رهبری داریم که دقیقا همان راه امام رضا(ع) را در پیش گرفته است. همانطور که امام رضا(ع) از تهدید حکومت کفر نهراسید، رهبر ما هم از تهدیدهای مختلف در طول این سالیان هراسی به دل خود راه نداده و راه امام رضا(ع) و اهلبیت(ع) را در پیش گرفته است. امام رضا(ع) در مقابل دشمن قاهر قادر غالب هیچ ترسی به خود راه نداد؛ چطور ما در برابر دشمن در ضعف قرار گرفته ای مثل آمریکا احساس ترس و ضعف کنیم؟ با وجود این قدرت و عزت، بازهم عده ای حاضر نیستند به مبارزه ادامه دهند.

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

یادواره ۱۸شهید روضه فاطمیه قم
 
با سخنرانی حجت الاسلام
حاج احمد پـنــاهـیــان
با مرثیه سرایی
حاج عباس حیدرزاده
زمان:
جمعه ۲ آذرماه ۱۴۰۳
همراه با نماز مغرب و عشاء
مکان:
حرم‌مطهر حضرت‌معصومه(سلام‌الله‌علیها)
شبستان امام خمینی(قدس سرّه)
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است