شنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۲۱:۱۴

حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد پناهیان:
انقلاب اسلامی فقط مبارزه با یک حکومت ظالم نبود؛ ماجرا «آغاز حاکمیت الله بر جهان» است.

یادواره شهدای مسجد حضرت ولیعصر(عج) - هیئت محبین اهل بیت (علیهم السلام) - 17 بهمن 93 - مسجد حضرت ولیعصر(عج)
حجت الاسلام والمسلمین حاج احمد پناهیان:
انقلاب اسلامی فقط مبارزه با یک حکومت ظالم نبود؛ ماجرا «آغاز حاکمیت الله بر جهان» است.

بسم الله‌الرحمن‌الرحیم

انقلاب اسلامی، نقطۀ شروع انقلاب جهانی حضرت مهدی

حضرت امام(رحمة‌الله‌علیه) فرمودند: «انقلاب اسلامیِ نقطۀ شروع انقلاب جهانی اسلام به پرچم‌داری حضرت حجت (ارواحنا فداه) است.» و این شدنی است، این اتفاق می‌افتد؛ چرا که این وعده الهی است. دولت‌های آینده اگرچه باید اهتمام خودشان را بگذارند به خدمت و برقراری رفاه در جامعه، ولی نباید از این آرمان و مسئلۀ اساسی غفلت کنند، این خیلی مهم است. این، از آن آیاتی است که باید در این انقلاب تکرار و تذکر آن مدام داده بشود.

نوزده دی امسال که خدمت مقام معظم رهبری بودیم، ایشان اشاره فرمودند به اینکه، امروز، عده‌ای برآمده‌اند به تطهیرِ دولتِ خون آشام و سفّاک و پلید و رذل و سیاه پهلوی؛ نه اینکه چون علاقه به پهلوی دارند. نه؛ شما وقتی به تطهیرِ پهلوی بپردازی ــ  که در برخوردهای عامیانه و صحبت‌های کوچه بازاری بعضی وقتها می‌بینیم ــ یک مقایسه هایی می شود. مثلاً آن موقع قیمت چه بود، الآن چه است، آن زمان فلان مورد چه بود و الآن چیست. بعضی‌ها که در بعضی از شهرها می‌آیند و می‌گویند، یا رسماً پشت تریبون این مطالب را عنوان می‌کنند. علتِ آن این نیست که می‌خواهند پهلوی تقدیس بشود، نه؛ او که مُرد و تمام شد، تمام اینها به جهت این است که دعوای این انقلاب را از دعوای حق با باطل خارج کنند؛ بگویند، آقا دو جریان بود. این جریان حکومت داشت، یک جریان دیگر آمد این حکومت را ساقط کند و خودش حکومت کند؛ حالا بیاییم مقایسه کنیم اینها بهتر حکومت کرده اند یا آنها!

قصه می آید فردی و شخصی می شود. همان بلایی که 1400 سال است می خواهند سر اسلام بیاورند و خداوند متعال، یکی از دلایل اینکه دائم آیات قرآن را می آورد، پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و انصارِ ایشان را متوجه جریان حاکمیت طاغوت و جریان حاکمیتِ حق در طول تاریخِ انبیاء و امم گذشته می کند این است که روشن شود، مسأله، خودِ رسول خدا و ابوجهل و ابوسفیان نیست، قصه قصۀ شخصی نیست. «قَدْ جَاءَكُم‌ مِنَ اللَهِ نُورٌ وَ كِتَـابٌ مُّبِينٌ»[1] قصه، قصۀ خداست. «يَهْدِي بِهِ اللّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلام».[2] داستانِ حاکمیتِ منِ خداست. این حکومت  ها و جریان ها و نِحله ها و اشخاصی که مقاومت می کنند در برابر حاکمیت خدا که این همه هم خدای متعال عذاب برای اینها می شمارد؛ اینها به جنگ با خدا برمی خیزند، حق خدا را نادیده می گیرند. عباد رحمان ، که بندگان خدا و در مالکیت خدا هستند را استثمار می کنند.

وقتی که شیطان، الهام میکند!

یک موضوع، موضوع انقلاب و آرمانهای اساسی انقلاب و هدف اصلی انقلاب است؛ این را باید خیلی برجسته کنیم و بعد خودمان عمیقاً بفهمیم. نگوییم این، یک موضوع شناخته شده ای است، نه، اینگونه نیست.

 شما نماز را هر روز می خوانی، خب، من فهمیدم: «الله اکبرُ من أن یوصف» دیگر؛ صبح و ظهر و شب باید این را بگویی. باید پناه ببری به خدا، خود را بیندازی در دامنِ بندگی خدا. «إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ»،[3] دوباره ظهر بگویی «إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ». حالا ما بگوییم، این را فهمیدیم، لذا ما حمد را برداریم و سوره های قشنگ دیگری که قرآن دارد بیاوریم در نمازمان بخوانیم؛ نخیر! این حمد را برداری نمازت باطل است. یک خورده دیگر هم صحبت کنی، می گوییم در قبرستان مسلمان ها هم دیگر تو را دفن نکنند! بعضی چیزها را هر روز باید تکرار کرد، دانستن کافی نیست.

 وقتی اینها امروز دارند به قلبِ قدرت اسلام، یعنی رسول الله، حمله می کنند از این طرف در کشور، در جامعه و در بین مردم، در کوچه و بازار، در خوابگاه و دانشگاه و دبیرستان و حتی حوزه علمیه بیایند یک مقایسه ی این چنینی بین حکومتِ شاه و مثلاً جمهوری اسلامی بکنند اینها همه اش حلقه های یک زنجیره است، همه اینها را باید با هم دید. دشمن از یک نقطه متمرکز دارد هدایت می شود، شیطان؛ در تمام میدان ها یک نفر را دارد . ابلیس است، شیطان است، طاغوت است؛ همه را او دارد هدایت می کند. "یُوحی"؛ به آنها الهام می کند، به قلبشان الهام می کند، به ذهنشان الهام می کند. «يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ»،[4] آنقدر برای اینها جا می اندازد طاغوت را. ولیِّ خودشان را می بینند و جان می دهند برای آن. داعش را الآن ببینید دارند جان می دهند برایش، خیلی از اینها دارند تلفات می دهند از روزی که وارد عراق شدند، در سوریه هم تلفات زیاد داشتند،در عراق خیلی بیشتر، هزاران هزار دارند تلفات می دهند. دارند در سبیل طاغوت، در جهتِ تحکیم حاکمیت طاغوت جان می دهند. شوخی نیست. خیلی بیشتر از ماها جان می دهند، ما هم البته داریم قربانی می دهیم، هر هفته یک شهید، حالا عنواناً شهید حرم داریم. شهید حرم معنایی ندارد شهیدِ راه حق داریم.

 بنابراین، یک موضوع این انقلاب و آرمانهایش است که مدام باید یادآوری کنیم، تذکر کنیم به خودمان و به مسئولینمان. خدای متعال یک توصیه ای دارند .می فرماید: «يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ اتَّقُواْ اللّهَ وَكُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ».[5] مؤمنین مراقب باشید غیر از اینی که من می گویم عمل نکنید. چه کار کنیم؟ "كُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ" . "اتَّقُواْ اللّهَ" کنارِ" كُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ" معلوم است مفهومش چیست، نه اینکه منظور، آن تقوای فردی است که خودتان داشته باشید و حالا یک نکته دیگر اینکه، با صادقین هم باشید. حضرت فرمود اینکه خدا می فرماید "كُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ"، منظور خدای متعال، ما اهل بیت هستیم، ما صادقین هستیم؛ صادق هستیم با عهدمان با خدا در جهادِ عدوّ، بذل انفسهم فی سبیله، نصرت رسوله و اعزاز دینه. اینکه خدای متعال می فرماید شما با صادقین باشید،به این خاطر است که ، شما هم باید با دشمن خدا بجنگید و مبارزه کنید، بذل جان و هستی کنید در مسیری که شما را می رساند به حاکمیتِ حق. "فی سبیله" ، در مسیری که شما را به حاکمیتِ حق می رساند؛ نه در راه خدا مثل این متکدّیانی که می آیند و می گویند بده در راه خدا.این،معنای عامِ "در راه خدا" است، نه، "فی سبیله" یعنی باید تو از همه چیزت بگذری در مسیری که آن مسیر انتهایش حاکمیت خداست. ساده اش این است که، برای انقلاب باید جان و مال و آبرو بدهی، هستی خودت را بدهی، همه چیز خودت را بدهی. چرا انقلاب را مثال زدیم؟ چون دهه فجر است؟ نه، چون از روز اول، انقلاب با همین آرمان شکل گرفت، سال 1323 که حضرت امام(رحمة الله علیه) بیانیه داد، «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى »،[6] مسیر را مشخص کرد . "من دارم برای اقامه امر خدا قیام می کنم با من همراه بشوید"

 اول باید حوزه های علمیه همراه می شد که نشد. نجف و قم لبیک نگفت، بسیاری از همراهی ها را شما می بینید در دهه 50 آن هم اواخر دهه 50 صورت گرفت. بله، تک و توکی در جریان 15 خرداد 42 با تبعید حضرت امام ، بالاخره اعتراضی کردند آن هم به خاطر اینکه جان امام حفظ شود، مثلاً آیت الله قاضی امام جمعه دزفول. وقتی خرداد 42 امام را گرفتند و تبعید کردند، 23 روز حوزه علمیه اش را تعطیل کرد بعد هم به شاه نهیب زد که دودمانت را به باد می دهم اگر یک مو از سر امام کم بشود. یا بزرگواران دیگر مثل آقای آیت الله العظمی گلپایگانی که آیت الله اشرفی اصفهانی  محضرشان رفته بودند بخاطر آن جریان رؤیای صادقه که در خواب دیده بودند.ایشان میگوید : "خواب دیدم که حضرت امام(رحمة الله علیه)، کنار حضرت حجت(ارواحنا الفداه)هستند و جمعیت زیادی  هم حضور دارند. دیدم عجب، ما فکر می کردیم امام فقط در این کشور ما و انقلابِ ما یک مقام این چنینی دارد، دیدم نه، آن بالا،در جریان ولایت تمام امور، کمکِ امام عصر(ارواحنا الفداه) است. من تعجب می کردم که ایشان این مقام را دارد ، شنیدم یک ندایی در آسمان بلند شد که :«اللّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ»[7] خدا می داند رسالتش را به چه کسی واگذار کند، نه امام مأمور خداست، نه کسی که از ظلم به ستوه آمده است.

دشمن، هنوز انقلاب را نشناخته است

 جفری هال ورسون آمریکایی گفت : "منشأ انقلاب ایران، ظلم ستیزیِ شیعه است که ظلم ستیزی هم الگویش حسین بن علی(علیه السلام) است.

 او نشناخت انقلاب را. خیلی خوب است اینها نمی فهمند ، با اینکه پرفسور دانشگاه آریزونای آمریکاست، با اینکه بر اساس آن، جریان شیرازی ها را امروز دارند در کشور دامن می زنند؛ صریح می گوید برای اینکه این کار را بکنید ، بیایید یک حسین زمان و یزید زمان در ایران درست کنید، مشکل حل می شود، رهبر ایران را برای مردم به جایی برسانید که به او بگویند یزید، اگر این اتفاق بیوفتد،آن وقت سرنگونشان می کنند.

 این بیچاره ها دارند سیاست جنگ نرمشان را بر اساس این برداشت غلط جفری هال ورسون،متفکر آمریکایی، تنظیم می کنند! چقدر خوب است. چه چیزش خوب است؟ اینکه یک عده آدم غافل مثل صادق شیرازی و دیگران هم هستند که گوشه و کنار اخیراً شنیدم که پیامک ها را فعال کردند و به طلبه ها دارند پیام می دهند، روایت و حدیث می فرستند و از حقانیت خودشان دم می زنند و کم کم در فاطمیه دوم و سوم طلبه تربیت کرده اند ،هیئت ها را اداره می کنند و پول هم مفصّل، با خودشان می برند. خوب است؛ البته ما باید بیدار باشیم،برای مردم دست اینها را رو کنیم، بگوییم  اینها سال 89، به خاطر این تفکر پرفسور آمریکایی در دانشگاه آریزونا، تصمیم گرفتند شیرازی ها را در کشور بُلد کنند. دولت آمد پای کارِ اینها و پول به اینها داد، شبکه ماهواره ای به اینها داد، مستنداتش هم آدم می آورد و می گذارد و مردم را روشن می کند.

این مطالب را مقام معظم رهبری،پنج،شش سال پیش که آمدند قم به ما فرمودند و ما را از خواب بیدار کردند، فرمودند مواظب باشید فتنه ی آینده "آنتی تز انقلاب" است یعنی از خود قم بیرون می آید.

 جریانِ دینی انقلاب را، از قم، ایجاد کرد - روح الله- «رَجلٌ مِن اهل قم یَدعوا النّاس اِلی الحق ».[8] امروز، آن چیزی که می خواهد انقلاب را زائل کند دوباره از خودِ قم قد عَلَم می کند. ما شهرستان ها را که  می رویم می گویند قم چه خبر است در تسخیر اینهاست؟ می گویم نه،در زیرزمینی، یک گوشه ای، یک جلسه ای میگیرند به اسم بیت معظم له، بعد هم ،از طریق شبکه های اجتماعی پخش می شود نه از طرق دیگرِ رسمی، نه اعلامی، نه اطلاعیه ای ، نه بنری. تعداد زیادی از شبکه های اینها هم که بودجه،مستقیم، از غرب اروپا ، برایشان واریز می شده،در قم شناسایی شدند؛ ولی باید روشنگری کنیم.

دست دشمن پشت جریان شیرازی

خوب است! اگر این اتفاق ها نیفتد ما نمی توانیم بفهمیم دشمن الآن کجاست، دشمن از ما چه می داند. الآن با ساختنِ جریان شیرازی ما می توانیم بفهمیم دشمن هنوز نفهمیده است اصل قصه چیست. چون ما اگر قرار بود فقط ظلم ستیزی کنیم، طاغوت را که زائل کردیم، ظلم صدام و قصه جنگ را هم اداره کردیم به لطف و مَنّ الهی، پس بنشینیم و زندگیمان را بکنیم دیگر! چرا الآن داریم می گوییم استکبارستیزی؟

استکبار دارد به دیگران ظلم می کند، اینها هم می آیند در جامعه چو می اندازند که ،آقا دیگران به ما چه ربطی دارد؟ فلسطین و لبنان و پاکستان و عراق و بحرین و قطیف به ما چه ربطی دارد؟ تا ما بیاییم جا بیندازیم که «مَنْ اَصْبَحَ و لم یَهْتَمُّ بِاُمورِ الْمُسْلِمین»،[9] تکلیف ماست یا نه، یا «كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ »[10] - شما مسلمانها اصلاً مأمور هستید همه بشر را نجات بدهید- ؛  یک مدتی اینها نفس می کشند ، در ژنو، با آقای ظریف قدم هم می زنند، یک بالا و پایین هم می کنند و یک لبخند ژکوند و ... صلح حدیبیه و صلح امام حسن(علیه السلام) را هم در فضای سیاسی داخلی و خارجی طرح می کنند، تا بتوانند عظمشان را جزم کنند وعملیات بعدی را انجام بدهند. حالا این وسط سیاستمداران ما در میدان اینها بازی خوردند ،به خودشان ربط دارد، مردم الحمدلله حواسشان جمع است.

هر روز دارم یک شهری می روم هیچ کجا در این کشور ندیدم مردم ما رفتار سیاسیِ اینها را بپذیرند؛ با دانشجو و طلبه و عوام الناس در مجالس عمومی حرف می زنم، هیچ کسی نمی پذیرد، چون وقتی حکومت اسلامی تشکیل شد یکی از دستاوردهای انقلاب اسلامی ، عزتی است که نظام به این ملت بخشیده است. حاضر نیست به هیچ عنوان این عزتش را از دست بدهد، اگر می خواست عزتش را از دست بدهد راهپیمایی 22 بهمن نمی آمد ، - آمد و پرشورتر از گذشته هم آمد- و ان شاءالله امسال هم خواهد آمد.

 این عزت در اثر حاکمیتِ امر حق است نه حاکمیتِ حضرت روح الله یا رهبر معظم انقلاب. دشمن هنوز نفهمیده است اصل ماجرا کجاست، نفهمیده ما در کجا ریشه داریم مثل حزب الله لبنان که یک عده کمی هستند و اسرائیل نفهمیده است این قوامش از کجاست. بیچاره می آید یک هلی کوپتر بلند می کند و می زند، یک افسر سپاهی در این عملیات به شهادت می رسد ، از سپاه پاسدارانی که او را تروریسم می داند، عذرخواهی می کند و می گوید به خدا من نمی دانستم افسر شما داخل اینهاست وگرنه نمی زدم. می گوید بابا! رها کن حزب الله را، حالا می خواهد انتقام از من بگیرد بابت جهاد مغنیه این را رهایش کن، جمهوری اسلامی را چه خاکی بر سرم بکنم؟! فکر می کند جمهوری اسلامی مثل آنها دارد می جنگد ،حالا که یک افسرش به شهادت رسیده است لابد 50 تا افسر آنها را می کشد، نه! جمهوری اسلامی چه وقت این کار را می کند، این همه همّت ها و باکری ها و خرازی ها و ... داده است. جمهوری اسلامی، امام حسینش را کشتند، بعد چه اتفاقی افتاد؟ امامش را کشتند! امیرالمؤمنین(علیه السلام) به فاطمه اش فرمود فاطمه جان !صبر؛ اولین قربانی را امیرالمؤمنین(علیه السلام) پای حکومت اسلامی داد، اولین قربانی را پای حکومت پیغمبر اکرم(صلی الله علیه وآله)، امیرالمؤمنین داد ؛ فاطمه جان! مؤذن دارد اذان می گوید.

جبهه کفر،نفهمید مشکل ما چیست، و اگر فهمیده است برای نابودی اش راهی ندارد.

«مُسْتَأْصِلُ أَهْلِ الْعِنَادِ وَ التَّضْلِيلِ وَ الْإِلْحَادِ» . امروز امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) جهان استکبار را مستأصل کرده است، بیچاره کرده است، مانده چه غلطی بکند. بدبخت بیچاره از سر ذلت و زبانی اش مستقیم به پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) اهانت می کند، بیچاره ! مستقیم به پیامبر اکرم (صلی الله علیه وآله) اهانت کنی دیگر راه برگشت هم برای تو بسته می شود. تو خودت بهتر می دانی شیطان که نمی تواند با خدا سینه به سینه بجنگد، مستأصل شده است. نفرِ میدانی او آمریکا و اسرائیل است که مستأصل شده است. چه خاکی بر سرش بکند!

شیطان کسی بود! در عرض خداوند برای ملائکه و ارواح طیّبه،منبر می رفت؛ این بدبخت خیلی گیج و حیران و بیچاره و مستأصل شده است که امروز شما می بینید انواع و اقسام فسادهای جنسی، فکری و رفتاری را در جوامع بشری دارد انجام می دهد، دیوانه وار.

فروشگاه بزرگ یکی از کشورهای اروپایی زن گذاشته است در ویترین، کارت دارد که ساخته کجاست، این زن قیمتش فلان قدر است، شیطان بدبخت دیگر چه کار کند؟! «كَرَّمْنَا بَنِي آدَم»[11] را ، شیطان خوب می فهمد، کرامت بنی آدم را خوب می فهمد، بشریت را به اینجا رسانده است که انسان فروشی کند، مستأصل شده است. حضرت امام فرمود "این انقلاب نقطه آغاز حکومت الله بر سراسر جهان است"؛ شیطان بدبخت شده است از این آغاز، بیچاره شده است.

دشمن مستأصل شده

 حالا این سیاستمداران خورده پا بیایند مثلاً برنامه ریزی کنند چند صباحی یک فتنه 88 درست کنند، یک جریانی مثل فتنه 78 یا  اهل نفاقِ دوران 58 درست کنند. البته زحمت ایجاد می کنند در این مسیر ولی قطعاً معلوم است که موفق نمی شوند، چرا؟ «قُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ»،[12] اگر من آمدم حاکم شدم ، زهق الباطل، تمام شد! ما یا به اماممان اعتماد داریم یا نداریم، اعتماد نداشته باشیم شواهد را که می بینیم، عینیت را که داریم می بینیم، اینکه میلیون ها نفر از کشورهای اسلامی اینگونه حرکت می کنند و می گویند ما می خواهیم امر خدا حاکم باشد در کشورمان، این کار سیاسی من و اوست؟ یا کار خداست؟ مقام معظم رهبری فرمود" این بیداری اسلامی زلزله ای است که خدا ایجاد کرده است" ؛ این را که می شود دید! ما چه نیازی داریم برویم بعضی روایات را بالا و پایین کنیم و بگوییم ملک عبدالله و ... مُرد، که بعد، یک دعوایی هم پیش بیاید که آقا این سند دارد یا نه، ضعیف است یا قوی ؛ اصلاً ما نیاز نداریم. روشن تر و واضح تر از تمام این پیشگویی ها  و پیش بینی ها، اتفاقاتی است که امروز دارد می افتد، استیصال کفر را ما داریم می بینیم ، این معلوم است قدرت خداست. قدرت خدا امروز دست چه کسی است؟ دست امام عصر(ارواحنا الفداه) است، با ایجاد انقلاب اسلامی در 22 بهمن ، انقلاب امام عصر)ارواحنا الفداه) کلید زده شد و تمام شد رفت!« قُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ » .

بزرگترها خاطرشان هست ،  "قُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ"، جزو شعارهای رایج بود. من بچه راهنمایی بودم، در مدرسه، صبحگاه ، هر روز با این سرود شروع می شد من نمی دانم الآن مدرسه های ما با چه شعاری صبحگاهشان شروع می شود. وای به حال آن مدیر مدرسه، وای به حال آموزش و پروزش اگر آغاز صبح را با آرمان اساسی انقلاب شروع نکند! اصلاً مقصد این است که تو، یک نیرویِ مؤمنِ انقلابی تربیت کنی که بتواند حکومت خدا را مستقر کند، هیچ چیز دیگری نیست. ما انسان برای بهشت تربیت نمی کنیم! بهشت یک جایزه است برای یک مجاهد فی سبیل الله، پدر و مادر، اگر می خواهد یک مؤمن تربیت کند، باید بداند اگر مؤمنِ انقلابی تربیت نکرد، خیانت کرده است به خدا و رسول خدا و دین خدا و امت رسول خدا. می گوید" آقا نماز شب می خواند"، خب بخواند، مقصدِ نمازشب و معنویت چیست؟! مقصد علم و پیشرفت چیست؟! مقام معظم رهبری صریح فرمودند "ما در تمام قله ها باید پرورش و تربیت را گسترده کنیم، چون ما در مقابل یک هجمه عظیمِ کفر و طاغوت قرار داریم" . علم ما باید در مواجه با دشمن باشد. جهاد علمی معنایش پرواری علمی نیست، بلکه "علمِ جهادی" است. یعنی علمی که علم دشمن را کور کند ؛ همان چیزی که شهید چمران به خاطرش درس خواند، گفت "خدایا به من قوت بده اصلی ترین رشته علمی را بتوانم به آن برسم، - چیزی که پلاسما در آن زمان دیگر آخرش بود - ، اینجوری آمریکایی ها را به زیر بکشم، به این می گویند علم جهادی و این کار تحصیل را می گویند جهاد علمی. اخلاق باید در خدمت این باشد، تخلّق به مکارم اخلاق برای چه می خواهی پیدا کنی؟ به خاطر اینکه به خدا مقرّب بشوم. اگر به خدا مقرّب شدی مأموریت تو چه می شود؟ این مهم است، «اولئک هُمُ المُؤمِنون حقّا».[13] مأموریت کسی که مقرّب عند الله است جهاد و مبارزه است. تربیت دینی و اخلاقی ، علم و تقوا و پاکی و طهارت و عصمت هم ، مقصدش جهاد است. خداوند متعال عصمت را برای چه به آل محمد(صلوات الله علیهم) داد؟ به خاطر مأموریتی که داشتند. مأموریت پیغمبر اکرم (صلی الله علیه و آله) چیست؟ جهاد و مبارزه؛ فرمود: « بُعِثتُ بِالجهاد لابِالزرّاع»؛ برای مبارزه آمدم تا حاکمیتِ طاغوت را نابود کنم. زندگی آدم با جهاد و روحیه انقلابی معنا پیدا می کند، نه روحیه انقلابی! بلکه با فکر انقلابی، با انگیزه انقلابی، با رفتار انقلابی. اگر کسی انقلابی و جهادی زندگی نکند اصلاً مستأصل و حیران و متحیر است.

«زندگی» یعنی «انقلابی» زندگی کردن!

خب تو برای چه می خواهی خوب باشی؟ خوب باشی که چه شود؟ این خوبی باید کجا به کار بیاید؟ یک جا باید در این دنیا به کار بیاید. می گوید آن دنیا به کار می آید، بله اگر آن دنیا به کار بیاید خدا می گوید من به مؤمنین حقیقی، «جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ» و ... می دهم، اینها برای چه کسانی است؟ قرآن می فرماید برای مجاهدین فی سبیل الله است، آنهایی که با پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و ائمه اطهار(علیهم السلام) هستند، آنهایی که در رکاب دین هستند ، «کوُنوا مَع الصّادِقینَ». بودن با شهدا، انقلابی زندگی کردن مثل دوران انقلاب، مثل دوران دفاع مقدس، مثل دوران نبی اکرم(صلی الله علیه و آله)؛ جهتِ زندگی است . ما غیر از این را زندگی نمی دانیم. امام فرمود «إنَّ الحَیاةَ عَقیدَةٌ و جِهاد».

این کلامِ درست را امام، فراروی ما قرار داد و رفت. ما معنای زندگی را انقلابی گری می بینیم ، یعنی وقتی که الآن شما، 22 بهمن، به انقلاب اسلامی می پردازید، دارید به زندگی انقلابی می پردازید؛ به خاطر همین هم آمدند بین جوانهای شما شایع کردند که آقا بس است دیگر، از این انقلابی گری دست بردارید، ما می خواهیم زندگی کنیم. چرا گفتند ما می خواهیم زندگی کنیم؟ چون فهمیدند زندگیِ ما انقلابی گری و جهاد است. امام علی (علیه السلام) فرمودند : «لا حیاةَ إلّا بالدِّینِ، ولا مَوتَ إلّا بجُحودِ الیَقینِ»،[14] حیاتی وجود ندارد مگر به دین. دین چیست؟ «دِینُ اللَّهِ الَّذِی اصْطَفَاهُ لِنَفْسِهِ»؛[15] «الشریعة السلطان» - قدرت و حاکمیت-  دین این است؛ نظام مهاجمِ بر استکبار و کفر. لذا خداوند متعال نمی فرماید شهدایتان را فراموش نکنید، ائمه تان را فراموش نکنید می فرماید "کوُنوا مَعَ الصّادِقین". ما می نویسیم" یاد انقلاب"، "یادواره شهدا"؛ این کلمه را کسی باور نکند،" یاد" چیست! یاد که هنر نیست. خدای متعال می فرماید: « مَا كَانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَمَنْ حَوْلَهُم مِّنَ الأَعْرَابِ أَن يَتَخَلَّفُواْ عَن رَّسُولِ اللّهِ»،[16] یک وقت نکند اعراب و دیگران،( اهل مدینه و اطرافیان مدینه )، تخلف کنند امر رسول الله را. توجه داشته باشید که این، بعد از انقلاب است ، بعد از پیروزی انقلابِ پیامبر(صلی الله علیه و آله) است . همین خطاب برای ماست ؛ همراهی کن با امامت، نکند تخلف کنی از اوامر او. «وَلاَ يَرْغَبُواْ بِأَنفُسِهِمْ عَن نَّفْسِهِ» ؛ نکند هوای خودت را بیشتر از هوای پیغمبرت داشته باشی، نکند آمال و آرزوهای خودت مهمتر بشود از آمال و آرزوهای رهبر و ولیّ فقیه ت، حواست را جمع کن. انقلاب پیروز شده است؟ بله. جنگ را پیروز شده اید؟ بله. حالا دیگر نشستید و مستقر شدید؟ بله. ببین آرمان ها و اهداف آقای تو الآن چیست؟ اگر این مسیر را رها کند که دیگر ولیّ فقیه نمی شود و از عدالت ساقط می شود؛ او مادامی ولیّ فقیه هست (که هست)، که عینِ لُبِّ حرکت نبی اکرم(صلوات الله علیه) و ائمه هدی(علیهم السلام) را انجام بدهد بدون هیچ کم و کاست. ما  داریم می بینیم که این کار را دارد انجام می دهد به خوبی و زیبایی، همین نامه آخر ایشان، نمونه ای بود، مستقیم رفت جوانان اروپا و امریکا را مورد خطاب قرار داد.

 آقا رهایم کن! همین جوانکی که می آید قم چند سالی است دعوتش می کند، پارسال 180 میلیون به او دادند، امسال 300 میلیون به او دادند، سال بعد نمی دانم چقدر دیگر می خواهند به او بدهند! یک قواعدی را دارند در قم ایجاد می کنند، متأسفانه هیئات ما متولّی ندارد، عکس امام و آقا را هم بزن بعدش هم یک نواری ضبط کن که ما جانمان را برای امام می دهیم، در جلسات عمومیِ چند هزار نفره از امام و آقا دم می زنیم؛ جلسه خصوصی تر که می شود میبینیم در فضاهای مجازی دست همه بچه هاست. حالا اینها عددی نیستند کسی نیستند ولی این مهم است؛این،یک فرهنگی ست که افتاده است، این یک گفتمانی ست که در زبان ها افتاده است ، داد می زند، مقام معظم رهبری را تمسخر می کند ، تحقیر می کند؛ می گوید آی آقا! معظم له، خون مردم را در شیشه کرده اند چه کار دارید می کنید؟! چی داری می گویی! آهای کسی حرف نزد اگر کسی حرف بزند در گونی اش می کنند، بیچاره اش می کنند و ... ! متأسفانه بعضی از آقایانِ علمای ما هم وقتی او می خواند در ورزشگاه حیدریان می روند، می نشینند و او را تأیید می کنند. آن مدیر جلسه هم با 300 میلیون دادنش چنان تقویتی می کند که این دیگر راحت هر چی دلش می خواهد به نظام و انقلاب بگوید. تو کسی هستی که داری راجع به نظام و انقلاب و مدیریت این نظام حرف می زنی؛ تاحالا یک کشیده برای انقلاب خورده ای؟ "ای مگس عرصه ی سیمرغ نه جولانگه توست ، عرض خود می بری و زحمت ما می داری"! من کاری به این شخص ندارم، حرفم درباره این "تفکر" است؛ تا یک مشکلی یک جایی می بینند، اصل، را زیر سؤال می برند. تو کور هستی و نمی بینی و کور هستید و نمی بینید انقلاب اسلامی چقدر پُرتوان آمده جلو؟!

 همین دیشب بود در جمع عزیزان طلبه بودیم، سوالی را این جوانها خیلی از من می پرسند که "آقا این درست است ـ بچه های خوب حزب الهی و انقلابی ـ به ما اینگونه می گویند و این شایعه را هم پخش کردند ،که، امام گفته است ما آب و برق را مجّانی می کنیم ولی اینها نتوانسته اند بکنند این درست است" ؟  بله درست است، حضرت امام(رحمة الله علیه)،در پیام سال 57، در برابر طاغوت که آمدند و فکر می کردند که مشکل ما، مشکل فقر و غناست که انقلاب کردیم و می گفتند آقا! ما به مردم می رسیم؛  فرمود" حکومت اسلامی ، می رسد به یک جایی فعلاً ـ این فعلاً را هم آقا می آورد در پیام ـ  ، دولت جمهوری اسلامی، دولت حکومت اسلامی، باید برای آنهایی که مستمند و پا برهنه هستند و بیشتر آسیب دیده اند، آب و برق را هم مجّانی بکند، باید پیگیری کنند و این کار دنبال بشود". بعد هم به مردم در پیامشان تصریح کرد که " آب و برق و اینها که چیزی نیست ؛ این حکومت اسلامی ،گام های بلندتری برمی دارد، پاکی و طهارت و معنویت و مقامات را برای شما به همراه می آورد ". می گویی خب، مشکل تو الان کجاست؟ می گوید ، نشده است الان! گرانی اینگونه است. می گوییم، مگر انقلاب اسلامیِ ما تحقق تمام پیدا کرده است؟! ما هنوز در انقلاب اسلامی هستیم. ما نمی دانیم با شماها چه کار بکنیم، از یک طرف می گویید برویم با آمریکا بنشینیم معامله و صلح کنیم و از دشمنی و خصومت دست برداریم، در عین اینکه این همه تحریمات و جنایات را هموار کرده است برای ما؛ از یک طرف می گویید از آرمان اساسی انقلاب اسلامی دست برداریم، تذلّل ، نکبت و خفّت در مقابل کفر پیدا کنیم؛ از یک طرف می گویید چرا نان فلان شد؟! برادر من! هم در داخل  و هم  در خارج عدم مدیریت و سوء مدیریت وجود دارد، ولی آن طرف قصه را هم باید ببینی. با این تهاجمی که شده است- خود جهان استکبار می گوید من فلج کننده جنگ اقتصادی را پیش آورده ام-  این تحریم ها را روزافزون کرده است تا رسانده به این قله و نقطه؛مگر کار ما تمام شده است؟! بله، حکومت اسلامی به این می رسد؛ آقا چه زمانی می رسد؟ حکومت اسلامی می رسد، ما گفتیم این، نقطه ی آغاز حکومت اسلامی است ولی تحقق حکومت اسلامی چه زمانی است؟ وقتی که امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) می آید؛ آن زمان  می بینی که فقر ریشه کن بشود، ما هنوز به نقطه اساسی نرسیدیم، ما هنوز اول راه هستیم. ما هنوز داریم پیش می رویم مثل این می ماند که من در عملیات کربلای 5 باشم، برسم سر سه راه شهادت بگویم، آهای جماعت! آب به من نرسید، این چه جنگی است! برو آقا جان! هنوز مانده است و باید بروی جلو. آن نوجوان 10ـ12 ساله مازندرانی را وقتی از لجن زار سیم خاردار و مین سه راه شهادت شملچه بیرون کشاندم ، دیدم رنگش مثل گچ سفید شده است، پایش قطع شده بود ، در سیم خاردار گیر کرده بود و آمد بیرون؛ گفتم چند وقت است در این لجن گیر کردی؟ گفت 2 روز است از آغاز عملیات. گفتم چرا ناله نزدی؟ تاحالا هزار نفر آدم از کنارت رد شده و رفته جلو! گفت می خواستی صدا بزنم یک نفر به من مشغول بشود برای دو دقیقه هم معطل بشود و کار اسلام روی زمین بماند! پایش قطع شده بود، در لجن زار گیر کرده بود، 2 روز نه آب خورده بود نه غذا ، نه ناله کرده بود که کسی به دادش برسد! این را من خودم دیدم و با او حرف زدم، تازه داشت نیمه شب ، آهسته ، ناله می کرد  ،من شنیدم و پیدایش کردم ، خیلی هم ناراحت شد که چرا صدای ناله اش رسیده است به من بعد از 48 ساعت!

باش تا صبح دولتش بدمد!

 بله حکومت اسلامی غنا ایجاد می کند؛ این است که می گوییم آرمان ها را باید نگه داشت. از ابتدا، حضرت امام (رضوان الله تعالی علیه) ، وقتی انقلاب کرد فرمود "این انقلاب، انقلابِ حق است؛ نه انقلاب مبارزه با طاغوت ". مگر او کیست؟! گفت تو برو گم شو تو که چیزی نیستی. شاه پیغام داد امام می خواهی چه کار کنی؟ گفت می خواهم تو نباشی. شاه گفت حوزه می خواهی، واتیکان درست کنیم برای تو، هر چیزی می خواهی بگو در اختیارت می گذارم ؛ گفت نه! می خواهم تو نباشی، برو کنار مزاحم نشو، ما کار جهانی داریم! تمام شصت و سه کشور، بلوک شرق و غرب و آمریکا و اسرائیل و شوروی؛ سه ابرقدرت ـ آن زمان ابرقدرت بودند ـ کلّ ناتو و اروپا را بسیج کردند برای نابودی این انقلاب و اساس و آرمان و انگیزه.

اینها می خواهند حق را در عالم مستقر کنند ، قطعاً تمام منافع غرب و اروپا، تمام منافع استکبار و صهیونیسم در دنیا به مخاطره می افتد بیاییم اینها را ریشه کن کنیم. امام فرمود این صدام یک دیوانه ای است که یک سنگی انداخته است! (آنقدر راحت امام این جنگ را کوچک دید). خاطرات این بانوی قهرمان خانم دبّاغ را شنیدید که می گفت پیش امام رفتند و امام فرمود بگو چگونه شکنجه ات کردند، ریز بگو. بعد گفت ، بمان همین جا، کارت را انجام بده. می دانید این حرف یعنی چه؟ منِ رهبرِ این انقلاب، باید بشنوم چه گذشته است. رفقا باید مسئول بشوید تا بفهمید این حرف یعنی چه، این همه شکنجه و کشتار و تبعید و مفقود الاثر؛ مگر کم است؟! 300 هزار کشته! ولی امام می ایستد و می گوید این جنگ ادامه دارد، - بعد از پیروزی انقلاب و جنگ ،می گوید، جنگ ادامه دارد! - چرا؟ می گوید این چیزی نبود، ما هنوز در پیش داریم، بیایید خودتان را برای یک میدان عظیم علمی و عملی و یک مجاهده عظیم آماده کنید، تازه شروع کردیم. آب و برق به رخ می کشید؟ ما هنوز در مراحل اولیه انقلاب هستیم که این همه آیات قرآن می فرماید ، با مالشان امتحان می شوند. ما که هنوز داریم نان می خوریم ، شاید برسیم به یک جایی که نان شب نداشته باشیم تازه آن موقع باید به رسول الله اقتدا کنیم و سنگ به شکممان ببندیم و جنگ و انقلابمان را ادامه بدهیم؛ ما برای آن روزها خودمان را آماده کردیم، ما برای آن روزها انقلاب ها را کلید زدیم، بچه های امروز باید بدانند.

فرمود بله! "حکومت اسلامی تحقق پیدا کند، آب و برق که چیزی نیست" .  واقعاً هم چیزی نیست. بله! اگر شما بگویید انقلاب اسلامی مبارزه با شاه بود، می گوید ، شاه که رفت پس چرا این نشد؟ منتها چه کسی گفته انقلاب اسلامی مبارزه با شاه بود؟ چه کسی گفته انقلاب اسلامی فقط مبارزه با آمریکا بود؟ انقلاب اسلامی، با توجه به فرمایش امام موسی بن جعفر (علیه السلام) : " رجلٌ مِن اهلِ قم یَدعو النّاس الی الحقِّ"؛ انقلابی است برای اقامه حق در عالم. ما - نسل امام- هنوز، زنده هستیم. نسلهای آینده حواستان را جمع کنید ، ما داریم دانه دانه می میریم، وای بر شما اگر فراموش کنید اساس این انقلاب انگیزه اش چه بود. خود امام فرمود، سندهایش هم موجود است، امام فرمود، انگیزه این انقلاب، انگیزه جنگ ما بعد از دفاع مقدس، این بود «قَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَكُونَ فِتْنَةٌ».[17] اگر از امام صادق (علیه السلام) بپرسید این آیه برای کجاست، می فرماید، این آیه تحقق عملی پیدا نمی کند الّا در زمان حکومتِ امام زمان(ارواحنا فداه) . درزمان حکومت امام زمان(ارواحنا له الفداه)، جنگهای با حکومت های کفر، به معنای ریشه ای و مبنایی دامنه و گسترش پیدا می کند. امام صادق(علیه السلام) می فرماید، آن زمان دیگر هیچ حکومت شرکی باقی نخواهد ماند. ما تا ظهور قطعیِ امام زمان(ارواحنا له الفداه)، تازه در مرحله مقدماتی انقلاب اسلامی هستیم. انقلاب ما تمام شده است که حالا بنشینیم نتیجه اش را بگیریم؟! هنوز تمام نشده است. می پرسند،پس، این همه برکت را چه می گویی؟ این همه برکت، تازه از نتایج سحر است، باش تا صبح دولتش بدمد! می فرماید کسانی که با پیغمبر اکرم (صل الله علیه و آله)هستند «لاَ يَرْغَبُواْ بِأَنفُسِهِمْ عَن نَّفْسِهِ» ، یک وقت،خودتان را،جان و مالتان را، بر پیامبر(صلی الله علیه و آله) ترجیح ندهید .

قربانی داده ای؟

پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) خانواده ندارد؟  بفرما! فاطمه اش را قربانی کرد و تمام کرد رفت، عصمت الله را میدان آورد و تمام شد رفت. فرمود، فاطمه جان! من دارم می روم تو چه کار می کنی؟ فاطمه جان تو را می زنند چه کار می کنی؟ علی جان دختر مرا می زنند چه کار می کنی؟ شما فکر می کنید پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) نمی دانست چه اتفاقی بعد از رحلتش می افتد؟ آن روز که دست فاطمه اش را گذاشت در دست امیرالمؤمنین(علیه السلام)، گفت، علی جان ! فاطمه ام را می زنند چه می کنی؟ آن روز پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) فرمود، علی!خداوند متعال به تو فرموده ، باید صبر کنی. پیکر مطهر فاطمه اطهر(سلام الله علیها)، با پهلوی شکسته الآن روی دست علی مانده است، با این پیغمبر اگر بخواهی همراه باشی، فاطمه، اگر دختر تو باشد، باید فدا کنی، آیا هستی؟ این یعنی انقلاب. فاطمه اگر دختر تو باشد باید قربانی کنی و بین در و دیوار بسپاری، آیا هستی؟ ما که هنوز طوری نشدیم.

بغض مقدس!

مسئولین شهر اجازه ندهند، تریبون را به هر کسی ندهند، تو هنوز یک کشیده هم نخوردی، هنوز یک ترکش هم نخوردی، هنوز یک ناخنت هم، کشیده نشده، هنوز شکنجه هم نشدی ؛ بنشین سرجایت! تو چه می فهمی انقلاب چیست، تو چه می فهمی که مردم چه کسی هستند؟! تو این مردم را نشناختی، تو چه کسی هستی؟ تو که به شهوتِ مال غَرّه می شوی، روضه سیدالشهدا(علیه السلام) را به این ثمن بحث می فروشی، انقلاب می فهمی؟ وای به حال این مدیر جلسه ای که تریبون به این چنین آدمی بدهد! مردم ، امانت هستند؛ این جوانهایی که می آیند در ورزشگاه حیدریان امانت خدا و رسول خدا هستند. کسی حق ندارد به این جوانان پاک خیانت بکند، این، خیانت به جوانان قم است. مدام سکوت کنیم و حیا کنیم و هیچ چیزی نگوییم. خدای متعال می فرماید پیغمبر(صل الله علیه و آله) را بر خودت ترجیح نده، منافع و آرمان های او را بر منافع خودت ترجیح نده. ما هنوز طوری نشدیم. «ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ لاَ يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلاَ نَصَبٌ وَلاَ مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَلاَ يَطَؤُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلاَ يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا»،[18] مفهوم آیه این است که ، چرا می گویم با پیغمبر و با ولیّ فقیه باش در همه مراحل انقلاب؟ ببینید، این بعد از پیروزی انقلابِ پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) است، با پیغمبر خودت در همه مراحل باش، در گرسنگی، در تشنگی در شکنجه و آزردگی. می فرماید "لاَ نَصَبٌ وَلاَ مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللّهِ" ؛ برای آنکه به مستقر کردن حاکمیت خدا بر روی زمین برسی، گرسنگی و تشنگی و زجر و شکنجه بکش. «َلا يَطَؤُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ» ؛ همیشه در جایگاهی قرار بگیر که کافر به آن، بغض دارد.

فردا 22 بهمن است، از حضور شما در راهپیمایی 22 بهمن،استکبار، بغض می کند 22 بهمن بر ما واجب انقلابی و واجب دینی است، این دستور خداست. می فرماید وقتی با پیغمبر(صلی الله علیه و آله) هستی باید در جایگاهی قرار بگیری که کافر بغض کند، از دست تو عصبانی بشود. آقای ظریف، اقای رئیس جمهور، آقای مجلس، آقای قضا، همه مسئولین کشور! شما باید همیشه در موضعی باشید که آمریکا از دست شما عصبانی بشود و اگر امریکا از دست شما عصبانی نبود آن روز، روزی است که شما با انقلاب زاویه پیدا کردید و مردم ما کسانی را که با انقلاب، زاویه پیدا کنند هرگز نخواهد بخشید. آن روزی است که از صراط مستقیم خارج شدید، این محک قرآن است. باید عصبانی کنی جبهه استکبار را. فکر بچه های ما را چه کردند؟ ! طرف، بسیجی است از فلان دانشگاه آمده، امروز جمکران رفتیم صحبت کردیم می گوید آقا ما اگر با استکبار بخواهیم اینگونه برخورد کنیم پس می شویم مثل داعش! کجا هستی تو؟! چه کسی در فکر تو القا کرده که بغض مطلقاً بد و منفور است؟ تو مسلمان هستی، خدا به پیغمبر اکرم(صل الله علیه و آله) فرمود، پیغمبر! تو و یارانت باید از ابراهیم(علیه السلام) - والَّذینَ مَعَه -  و کسانی که با او هستند- الگو بگیری. «قَد كَانَتْ لَكُمْ أُسْوَةٌ حَسَنَةٌ فِي إِبْرَاهِيمَ وَالَّذِينَ مَعَهُ إِذْ قَالُوا لِقَوْمِهِم »،[19] ابراهیم (علیه السلام) وقتی به جماعتی که دورش بود فرمود، برگردید به کفر، بگویید ما برائت می جوییم از شما و از چیزی که شما می پرستید.« انَّا بُرَاء مِنكُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ كَفَرْنَا بِكُمْ وَبَدَا بَيْنَنَا وَبَيْنَكُمُ الْعَدَاوَةُ وَالْبَغْضَاء أَبَدًا حَتَّى تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَهُ»؛[20]

ما تا ابد با شما از سر بغض و کینه و نفرت معامله و برخورد خواهیم کرد، تا وقتی که شما ایمان بیاورید و ولایت حق را بپذیرید. این، درسی است که حضرت ابراهیم(علیه السلام) ، پدر ایمانی اهل اسلام، داده است. تو به عنوان مسلمان باید بغض استکبار در دلت باشد و او را عصبانی کنی، نه حتی به عنوان یک انقلابی، بلکه به عنوان یک مسلمان. اینها رفتند دین ما را مطالعه کردند و بدل ساختند با داعش! او مسلمان است؟! شهرهای عراقی که داعش رفته است و خود عراقی ها اینها را از شهر بیرون انداختند، اهل تسنن هم هستند؛ اولین کارهایی که این مردها و حیوانات وحشی می کنند چیست؟ کدخدا و ماموسا و آخوند دِه را می آورد و می گوید بروید لیست زنهایتان را بردارید بیاورید. همان جا لیست زنها و دخترانِ حلال این مسلمانان را به عقد سربازانش درمی آورد، این جُرثومه های فساد، فحشا، پلیدی و دنائت ، قیام به حق کردند؟! تو خودت را با آن مقایسه می کنی؟ بغضی که تو داری بغض مقدسی است، بغضی است که علی داشت. آمدند به پیغمبر(صلی الله علیه و آله) گفتند علی(علیه السلام)، خیلی خشن است! فرمود،دست بردارید از این حرفها! "فَإنَّه خشنٌ فی ذاتِ الله".

واجب است خشمگین باشی!

ما اگر داعیه ولایت داریم باید خشن فی ذات الله باشیم، شما از جریان شیرازی که الان در کشور دارد از قم هدایت می شود ، کجا خشن فی ذات الله دیدید؟! اینهایی که دم از علی(علیه السلام) می زنند؟ کارناوال راه انداختند، آبرو و حیثیت قم را در 9 ربیع بردند، اینها کجا بغض نسبت به کفار دارند؟ کجا دیدید که اینها در مقابل  آمریکا و استکبار بیایند وارد میدان بشوند؟ کدام تشیع؟! اینکه مقام معظم رهبری فرمودند ، این جریان، ضد اسلام است،  داریم به عینه می بینیم، ما در قم دیدیم که اینها ضد اسلام هستند. چون اگر سکوت کنند ما می گوییم مسلمان نیستند اما اگر آمدند تقویت کردند جریان جنگ روانیِ دشمن را می شوند ضد.

خدا شاهد است، من هر جا در این شهرها برای منبر می روم می گویند آقا چرا شما اقدامی انجام نمی دهید؟ چرا ما غافل شدیم و اینها آمدند کارناوال حمایت از کفر در کوچه و خیابانهای قم راه انداختند؟ چرا غافل شدیم؟ از آن طرف وقتی که بنرهای ضداستکباری در روز عاشورا در قم نصب می شود جلسه گذاشته می شود که آقا چه خبر است، تندروی و زیاده روی شد! برای این جلسه امنیتی در شهر تشکیل می شود که چرا شما این همه، در روز عاشورا به آمریکا بد گفتید! اما برای یک چنین آبرو ریزی سیاسی و دینی جلسه اضطراری تشکیل نشود؟ این جریان باید تمام بشود، ما جواب 3 هزار شهیدِ قم را چگونه بدهیم؟ نمی گوییم بگیرید و بزنید و بکشید، نه! ولی تدبیر کنید. یک عده قلیل چگونه جرأت پیدا می کنند ساحت قم، که ساحت ولایت و انقلاب است اینگونه خدشه دار کنند. یک زمانی یک نفر یک غلطی می کرد یک گوشه ای کسی متوجه نمی شد امروز با این شبکه های اجتماعی کوچکترین حرکت ، در تمام دنیا پخش می شود. یکی از رزمندگان حزب الله 9 ربیع سال گذشته به خودِ من می گفت ،  آمدم در چهارمردان ، شنیده بودم که یک فلان مجلسی می گیرند، رفتم گشتم ، وارد مجلس شدیم- عید کذایی که در ایام نهم رییع می گیرند-  می گوید رفتم وارد آنجا شدم و گفتند موبایل ها را می گیرند. موبایل ها را جمع آوری کردند و گفتم خب الحمدلله موبایل را گرفتند کسی ضبط نمی کند، رفتیم نشستیم و اینها هم هر کاری خواستند کردند و هر خلاف شرعی گفته شد و به تمام مقدسات هم به شنیع ترین وجه اهانت شد. می گفت من دیدم که فقط صاحب خانه ی  مجلس، دوربینی در گوشه ای گذاشته و دارد ضبط می کند، فکر کردم که حالا این صاحب خانه است و دارد گوشه ای ضبط می کند، چیزی نمی شود. می گفت دقیقاً 3 روز بعد رفتم سوریه و لبنان برای مبارزه ـ چون رزمنده حزب الله بود ـ دیدم تمام آن مجلسی که خودم در چهارمردان قم شرکت داشتم از ب بسم الله تا تاء تمّت آن، در شبکه ماهواره شیرازی پخش شد.

 چرا باید مأمورینِ امنیتیِ ما دور بخورند؟ وقتی آقا می فرماید حرام یعنی حرام؛ برو برخورد کن، این جلسه نباید در قم برگزار بشود. بعد می فرماید شما باید کافر را عصبانی کنی « وَلاَ يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا إِلاَّ كُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ إِنَّ اللّهَ لاَ يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ» ، خدا می فرماید "محسن" و نیکوکار این آدم است که دشمن را به خشم وادار کند، دشمن را به غضب وادار کند. "لا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا" ، می دانی یعنی چه؟ یعنی شما غافلگیر کنید دشمن را، دستبرد بزنید. قربانت بروم مقام معظم رهبری، فدایت بشوم که چه دستبردی زدی به اروپا و آمریکا. با نامه ای که آقا نوشت دستبرد زد، سرمایه قدرت غرب را از او گرفت. سرمایه قدرت غرب چیست؟ جوانهایش هستند، اینها را باید سرباز کند و بفرستد جهان سوم، این یعنی دستبرد زدن و غافلگیرانه عمل کردن، مکر بر دشمن استفاده کردن، "لا يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا " یعنی این. دستبرد زد، همان هفته ای که آقا نامه را نوشت،در فرانسه ای که به پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) اهانت کرد، چاپ قرآن دو برابر شد، از بس درخواست جوانهای فرانسوی نسبت به خواندن قرآن زیاد شد، این یعنی دستبرد زدن. ببینید در آن طرف جبهه، مقام معظم رهبری، خط مقدم را در کجا برده است؛ بعد در عقبه ، بعضی ها بیایند زمزمه کنند که، آهای چه شد و چه نشد، این انقلاب نتیجه نداد « صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ»[21] و همه چیز! ما بقیه اش را خودمان بگذاریم! مهم آن" صمٌ بکمٌ عمیٌ" است، 35 سال گذشته است، بعضی ها هنوز کور و کر و لال هستند، این انقلاب اسلامی کلیدش را نبی اکرم(صلی الله علیه و آله) زد، اولین هزینه اش را بعد از پیروزی انقلاب پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله) داد. فقط علاقه به فاطمه زهرا(سلام الله علیها) نبود که بچه ها دنبال سربند "یازهرا" بگردند، بلکه درک بود، من دنباله روی فاطمه ای هستم که هستی خود را سپر بلا قرار داد تا لا اله الا الله و محمد رسول الله باقی بماند. امروز هم هنوز فاطمه اطهر(سلام الله علیها) الگوی ماست، پیغمبر(صل الله علیه و آله) فرمود «اقتدوا بالزهره»، اقتدا کنید به زهره. سؤال کردند یا رسول الله زهره کیست؟ فرمود زهرای اطهر(سلام الله علیها). آخرالزمان چه کسانی می شوند سرباز امام زمان؟ فاطمیّین، شما به خدا، به رسول خدا، بگویید، ما آمدیم فاطمه تو باشیم در این زمان، ما را هزینه و قربانی کن، ما که ارزشی نداریم. ارزش را آن بانویی داشت که وقتی می آمد بر تو وارد می شد "قامَ عَلَیها"، تمام قامت، مقابل او برمی خواستی. او را در کنار خودت که نه، بلکه در جای خودت می نشاندی، به همه می گفتی "بِضعَةُ منّی و قرّة عینی ثمرة فُؤادی"، با شکستنِ پهلوی فاطمه، پهلوی تو شکست یا رسول الله. تو فرمودی "مَن آذاها فَقد آذانی"، تو فرمودی مَن سَرَّها فَقد سَرَّنی، هر کسی او را مسرور کند مرا مسرور کرده است.        

 


[1]  و [2] . سوره مائده، بخشی از ایات 15 و 16: «يَا أَهْلَ الْكِتَابِ قَدْ جَاءكُمْ رَسُولُنَا يُبَيِّنُ لَكُمْ كَثِيرًا مِّمَّا كُنتُمْ تُخْفُونَ مِنَ الْكِتَابِ وَيَعْفُو عَن كَثِيرٍ قَدْ جَاءكُم مِّنَ اللّهِ نُورٌ وَكِتَابٌ مُّبِينٌ(15) يَهْدِي بِهِ اللّهُ مَنِ اتَّبَعَ رِضْوَانَهُ سُبُلَ السَّلاَمِ وَيُخْرِجُهُم مِّنِ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ بِإِذْنِهِ وَيَهْدِيهِمْ إِلَى صِرَاطٍ مُّسْتَقِيمٍ(16)»

[3] . سوره حمد، آیه 5

[4] . سوره نساء ، آیه 76: «الَّذِينَ آمَنُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَالَّذِينَ كَفَرُواْ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِ الطَّاغُوتِ فَقَاتِلُواْ أَوْلِيَاء الشَّيْطَانِ إِنَّ كَيْدَ الشَّيْطَانِ كَانَ ضَعِيفًا»

[5] . سوره توبه، آیه 119

[6] . سوره سبأ، آیه 46: «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُم بِوَاحِدَةٍ أَن تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَفُرَادَى ثُمَّ تَتَفَكَّرُوا مَا بِصَاحِبِكُم مِّن جِنَّةٍ إِنْ هُوَ إِلَّا نَذِيرٌ لَّكُم بَيْنَ يَدَيْ عَذَابٍ شَدِيدٍ»

[7] . سوره انعام آیه 124: «وَإِذَا جَاءتْهُمْ آيَةٌ قَالُواْ لَن نُّؤْمِنَ حَتَّى نُؤْتَى مِثْلَ مَا أُوتِيَ رُسُلُ اللّهِ اللّهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسَالَتَهُ سَيُصِيبُ الَّذِينَ أَجْرَمُواْ صَغَارٌ عِندَ اللّهِ وَعَذَابٌ شَدِيدٌ بِمَا كَانُواْ يَمْكُرُونَ»

[8] . امام کاظم (علیه السلام): «رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ يَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ يَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ كَزُبَرِ الْحَدِيدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّيَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا يَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا يَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ يَتَوَكَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِين»؛ مردي از قم، مردم را به سوي حق دعوت مي‌كند. جماعتي همانند پاره‌هاي آهن گرد او جمع مي‌شوند كه طوفان‌هاي سهمگين آنان را به‌لرزه درنمي‌آورد، از جنگ نمي‌هراسند و ترسي به دل راه نمي‌دهند، بر خدا توكل دارند و سرانجام، پيروزي با پارسايان است. (بحارالانوار؛ ج 57، ص216.)

[9] . قال رسول الله(صلی الله علیه و آله) : «مَنْ اَصْبَحَ و لم یَهْتَمُّ بِاُمورِ الْمُسْلِمینَ فَلَیْسَ مِنْهُمْ وَ مَنْ سَمِعَ رَجُلاً یُنادى یا لِلْمُسْلِمینَ فَلَمْ یُجِبْهُ فَلَیْسَ بِمُسْلِمٍ»؛ هر کس صبح کند و به امور مسلمانان همت نورزد، از آنان نیست و هر کس فریاد کمک خواهى کسى را بشنود و به کمکش نشتابد، مسلمان نیست. (كافى، ج 2، ص 164، ح 5)

[10] . سوره آل عمران، ایه 110: «كُنتُمْ خَيْرَ أُمَّةٍ أُخْرِجَتْ لِلنَّاسِ تَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَتَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنكَرِ وَتُؤْمِنُونَ بِاللّهِ وَلَوْ آمَنَ أَهْلُ الْكِتَابِ لَكَانَ خَيْرًا لَّهُم مِّنْهُمُ الْمُؤْمِنُونَ وَأَكْثَرُهُمُ الْفَاسِقُونَ»

[11] . سوره اسراء، آیه 70: «وَلَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِي آدَمَ وَحَمَلْنَاهُمْ فِي الْبَرِّ وَالْبَحْرِ وَرَزَقْنَاهُم مِّنَ الطَّيِّبَاتِ وَفَضَّلْنَاهُمْ عَلَى كَثِيرٍ مِّمَّنْ خَلَقْنَا تَفْضِيلًا»

[12] . سوره اسراء،آیه 81: «وَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًا »

[13] . سوره انفال،آیه 4: «وْلَئِكَ هُمُ الْمُؤْمِنُونَ حَقًّا لَّهُمْ دَرَجَاتٌ عِندَ رَبِّهِمْ وَمَغْفِرَةٌ وَرِزْقٌ كَرِيمٌ»

[14] .

[15] . امام علی (علیه الاسلام) در نهج البلاغه: «انَّ هَذَا الْإِسْلَامَ دِینُ اللَّهِ الَّذِی اصْطَفَاهُ لِنَفْسِهِ... ثُمَّ جَعَلَهُ لَا انْفِصَامَ لِعُرْوَتِهِ وَ لَا فَکَّ لِحَلْقَتِهِ وَ لَا انْهِدَامَ لِأَسَاسِهِ وَ لَا زَوَالَ لِدَعَائِمِهِ وَ لَا انْقِلَاعَ لِشَجَرَتِهِ وَ لَا انْقِطَاعَ لِمُدَّتِهِ»؛ اسلام همان آیینی است که پروردگار بزرگ آن را در میان ادیان برگزیده و قوانین آن را به اندازه‌ای استوار فرموده که دستاویز آن پایان ناپذیر و حلقه‌اش گسستنی نیست. اساس و بنیادش انهدام نمی‌پذیرد و ارکانش زایل و نابود نمی‌گردد. درختش هرگز از ریشه بیرون نیاید [این چنین] مدنش نیز هیچ وقت پایان نمی‌پذیرید

[16] . سوره توبه ، ایه 120: «مَا كَانَ لِأَهْلِ الْمَدِينَةِ وَمَنْ حَوْلَهُم مِّنَ الأَعْرَابِ أَن يَتَخَلَّفُواْ عَن رَّسُولِ اللّهِ وَلاَ يَرْغَبُواْ بِأَنفُسِهِمْ عَن نَّفْسِهِ ذَلِكَ بِأَنَّهُمْ لاَ يُصِيبُهُمْ ظَمَأٌ وَلاَ نَصَبٌ وَلاَ مَخْمَصَةٌ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَلاَ يَطَؤُونَ مَوْطِئًا يَغِيظُ الْكُفَّارَ وَلاَ يَنَالُونَ مِنْ عَدُوٍّ نَّيْلًا إِلاَّ كُتِبَ لَهُم بِهِ عَمَلٌ صَالِحٌ إِنَّ اللّهَ لاَ يُضِيعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِينَ»

[17] . سوره بقره،آیه 193: «وَقَاتِلُوهُمْ حَتَّى لاَ تَكُونَ فِتْنَةٌ وَيَكُونَ الدِّينُ لِلّهِ فَإِنِ انتَهَواْ فَلاَ عُدْوَانَ إِلاَّ عَلَى الظَّالِمِينَ»

[18] . سوره توبه، آیه 120

[19] و [20] . سوره ممتحنة، آیه 4: «قَدْ کَانَتْ لَکُمْ أُسْوَهٌ حَسَنَهٌ فِی إِبْرَاهِیمَ وَالَّذِینَ مَعَهُ إِذْ قَالُوا لِقَوْمِهِمْ إِنَّا بُرَاء مِنکُمْ وَمِمَّا تَعْبُدُونَ مِن دُونِ اللَّهِ کَفَرْنَا بِکُمْ وَبَدَا بَیْنَنَا وَبَیْنَکُمُ الْعَدَاوَهُ وَالْبَغْضَاء أَبَدًا حَتَّى تُؤْمِنُوا بِاللَّهِ وَحْدَهُ إِلَّا قَوْلَ إِبْرَاهِیمَ لِأَبِیهِ لَأَسْتَغْفِرَنَّ لَکَ وَمَا أَمْلِکُ لَکَ مِنَ اللَّهِ مِن شَیْءٍ رَّبَّنَا عَلَیْکَ تَوَکَّلْنَا وَإِلَیْکَ أَنَبْنَا وَإِلَیْکَ الْمَصِیرُ»

[21] . سوره بقره،آیه 171: «وَمَثَلُ الَّذِينَ كَفَرُواْ كَمَثَلِ الَّذِي يَنْعِقُ بِمَا لاَ يَسْمَعُ إِلاَّ دُعَاء وَنِدَاء صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لاَ يَعْقِلُونَ»

نام

پست الکترونیک

* کد امنیتی

تصویر کد امنیتی

* نظر

نظرات کاربران

salam
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۳ - ساعت ۱۳:۰۳

به نام خدا یه مقدار هزینه ثبت نام اردو کم میباشد وشاید چندنفر بتونن اسم بنویسند.اگر میتوانید بیشترش کنید که هیچ کسی نتونه ثبت نام کنه باتشکر از شما

پاسخ:

سلام. مبلغ ثبت نام فعلی، حتی هزینه اتوبوس اردو را هم تأمین نمی کند. برای مثال، هزینه ثبت نام در ستاد راهیان نور کشور http://rahiyannoor.ir مبلغ 195 هزار تومان است. التماس دعا

یادواره ۱۸شهید روضه فاطمیه قم
 
با سخنرانی حجت الاسلام
حاج احمد پـنــاهـیــان
با مرثیه سرایی
حاج عباس حیدرزاده
زمان:
جمعه ۲ آذرماه ۱۴۰۳
همراه با نماز مغرب و عشاء
مکان:
حرم‌مطهر حضرت‌معصومه(سلام‌الله‌علیها)
شبستان امام خمینی(قدس سرّه)
کلیه حقوق برای پایگاه اطلاع رسانی هیئت محبین اهل بیت علیهم السلام محفوظ است