جلسه هفتگی - 15 اسفند 99: ما حزب اللهی ها خصوصا باید بدانیم جایگاه انتخابات کجای دین ماست. بله، کلیت شرکت در انتخابات برای ما جا افتاده است، اما باید عمیق تر به موضوع نگاه کنیم، و جایگاه انتخابات را درست ببینیم. اگر سطحی نگاه کنیم، نمیتوانیم برای قشری که این موضوع برایشان جا نیفتاده استدلال کافی بیاوریم برای شرکت در انتخابات و انتخاب درست.
جلسه هفتگی هیئت محبین اهلبیت علیهم السلام قم جمعه 15 اسفند ۹۹ با سخنرانی حجت الاسلام احمد پناهیان در مسجد مقدس جمکران برگزار شد.
عنان فضای مجازی در دست دشمن است
صحبتی که ما هفته گذشته در مورد تحریف قرآن در بیان رییس جمهور کردیم، در فضای مجازی کامنت هایی در نقد کلیپ این صحبتها نوشته شده، که بعضا خیلی وقیحانه به اسلام توهین میکنند؛ به قرآن توهین میکنند. توهین به قرآن و دین گناه نابخشودنی است. این بحث محاربه با خداست. یک زمانی اگر این توهین ها میشد، همه باخبر نمی شدند. اما امروز در دسترس همه قرار میگیرد. سیل توهین های به دین و قرآن و ائمه و ولایت در فضای مجازی به راه می افتد.
این دولت هفت سال رشته عنان فضای مجازی را آزادانه در دست دشمن قرار داده است. فضای مجازی ما مستقیم تحت مدیریت دشمن دین است؛ هم در حوزه فنی و هم محتوایی. این ضعف مدیریت نیست. ساده لوحی است اگر بگوییم ضعف مدیریت است. وزیر ارتباطات بنایی بر ایجاد شبکه ملی اطلاعات ندارد. رهبرانقلاب مکرر از مدیریت فضای مجازی گله کرده اند. این جزو ابتدایی ترین مسائل است. در همه کشورها فضای مجازی تحت مدیریت خود کشورهاست، نه دیگران.
مسئله سر حاکمیت است. ما میخواهیم حاکمیت بشر به دست کسی بیفتد که باید بیفتد. ما برای این ادعا انقلاب کرده ایم. بیش از دویست هزار شهید در این راه داده ایم. چه کسی گفته ماسونها و لابی های صهیونیستی و قدرتهای پوشالی امروز باید نظم نوین جهانی را تعریف کنند؟ بر اساس همین اصل و برنامه امروز میخواهند 15درصد مردم دنیا را بکُشند. اگر اسلام نه، اگر خدا نه، اگر ائمه نه، خب چه کسی میخواهد دنیا را مدیریت کند؟ تحت مدیریت چه کسی میخواهید بروید؟
بچه های ما در فضای مجازی خطرند!
ما هم داعیه حاکیمت جهان را داریم، اما با یک پشتوانه منطقی و عقلایی و فطری و باورپذیر و عینی. ما محصول چنین نگاهی که زندگی از روی دستورات دین باشد را در طول انقلاب به مردم جهان نشان داده ایم. مدل مدیریت ولایت فقیه را به دنیا نشان داده ایم. تلاش دشمنان برای ضعیف کردن این مدل حاکمیت به همین علت است.
ما بعنوان یک حرف نو به بشر میگوییم حق تو این است که کسی امر و مدیریت تو را بعهده بگیرد که مستقیم توسط خدای متعال انتخاب شده باشد. مدیریت زندگی مردم عالم باید بدست بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه باید باشد. ما برای تبیین و تفهیم این امر باید مجاهدت و تلاش کنیم. با این فضای حاکم بر عرصه مخوف سایبرنتیک و آموزش و پرورش، بچه های ما در خطرند. خیلی از خانواده های حتی مذهبی فرزندانشان را از دست داده اند. برای حفظ جوانهای خودمان باید این مبانی را تثبیت کنیم. وقتی خدای متعال در جای جای قرآن از یک اصل مکرر حرف به میان می آورد، و مجموعه وسیعی از روایات به این حق انتخاب الهی تصریح میکنند، باید به این حق قائل باشیم.
ما میخواهیم مردم جهان را متقاعد کنیم که مدیریت جهان را باید به کسی بسپاریم که خدای متعال مشخص کرده است. چون خودش عالم را خلق کرده، و برای مدیریت از دیگران اولی تر است. ما میخواهیم جهان را آماده کنیم برای مدیریت کسی که خدای متعال مستقیم او را انتخاب کرده.
جایگاه انتخابات در دین
به منتخب بودن انبیاء عظام و نبی مکرم اسلام باید دقت کنیم. اگر ما به حق انبیا و ائمه در انتخاب قائل شویم، آنگاه وقتی امام حق به ما اجازه داد که در برخی امور کشور مسئولی را انتخاب کنیم، نگاهمان در این انتخاب متحول میشود. قضیه ریشه ای متحول میشود. الان برخی جوانان فعال سیاسی و فرهنگی و جوانان از ما می پرسند به چه کسی رأی بدهیم. هنوز که خبری نیست! بگذارید انتخابات نزدیک شود، رهبرانقلاب شاخصه ها را بیان کنند. میخواهند از الان یک نفر را علم کنند برای مدیریت حداقل چهار سال کشور. روی چه حساب و ملاکی؟
وقتی میگوییم شاخصه را رهبرانقلاب باید مشخص کنند، چون رییس جمهور بازوی اجرایی ولایت است در مدیریت کشور. وقتی هم به مشکل میخوریم مدعی هستیم که رهبرانقلاب چرا برخورد نمیکند؟! رهبرانقلاب صریحا عنوان کردند که مردم گاهی خوب انتخاب میکنند و گاهی بد انتخاب میکنند.
این موضوع باید برای مردم و حداقل مذهبی ها جا بیفتند. باید بدانیم انتخابات کجای دین ماست. بله، کلیت شرکت در انتخابات برای ما جا افتاده است، اما باید دقیق تر به موضوع نگاه کنیم، و جایگاه انتخابات را درست ببینیم. اگر سطحی نگاه کنیم، برای قشری که این موضوع جا نیفتاده نمیتوانیم استدلال کافی بیاوریم برای شرکت در انتخابات و انتخاب درست. همانطور که اگر زلزله و سیل بیاید، موظفیم به کمک زلزله زدگان برویم، برای اشتغال موظفیم فکر کنیم، یکی از مسائلی که موظفیم ورود کنیم هم همین موضوع است.
خداوند عالم را آفریده، آن را هم مدیریت می کند؛ کسی دیگر حقی در مدیریت عالم ندارد
إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَى آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِيمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِينَ(آل عمران 33). امام باقر علیه السلام فرمود: یَا خَیْثَمَهْ لَیْسَ أَحَدٌ مِنَ الْأَنْبِیَاءِ وَ الرُّسُلِ إِلَّا وَ قَدْ کَانُوا عَلَی مَا نَحْنُ عَلَیْهِ. یَا خَیْثَمَهْ إِنَّ الْمَلَائِکَهْ فِی السَّمَاءِ هُمْ عَلَی مَا أَنْتُمْ عَلَیْهِ وَ هُوَ قَوْلُ اللَّهِ تَعَالَی: إِنَّ اللهَ اصْطَفی آدَمَ وَ نُوحاً وَ آلَ إِبْراهِیمَ وَ آلَ عِمْرانَ عَلَی الْعالَمِینَ ذُرِّیَّةً بَعْضُها مِنْ بَعْضٍ إِنَّمَا هُمُ الصَّفْوَهْ الَّذِینَ ارْتَضَاهُمْ لِنَفْسِه. اینها برگزیدگانی هستند که خدای متعال آنها را برای خود انتخاب کرد.
چرا باید خدا را اطاعت کرد؟ چون: لَهُ الْخَلْقُ وَالْأَمْرُ(اعراف 54). هم این عالم را آفریده، هم آن را مدیریت میکند. کسی دیگر حقی در مدیریت عالم ندارد. الان دشمنان دین میگویند امر مدیریت عالم برای ماست! روی چه حسابی؟ خدای متعال چنین حقی دارد. حق دارد که برای مدیریت عالم کسانی را انتخاب کند. این خدایی که حق حاکمیت دارد برای مدیریت عالم، اشخاص و خانواده هایی را تعیین فرموده، تا امر حاکمیت خودش را در عالم جاری کنند. لذا میفرماید يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا أَطِيعُوا اللَّهَ وَأَطِيعُوا الرَّسُولَ وَأُولِي الْأَمْرِ مِنْكُمْ(نساء 59). خدا صاحب عالم است و نظم عالم را خودش جاری میکند. نظم نوین جهانی میخواهید اجرا کنید؟ برای خودتان حق حاکمیت قائلید؟! نه تنها پیوندی با خدا ندارند، بلکه مقابله هم میکنند. مقابل مدیریت خدای متعال در عالم قد علم میکنند.
پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله فرمود: إِنَّ اَللَّهَ تَبَارَكَ وَ تَعَالَى اِخْتَارَ مِنَ اَلْأَنْبِيَاءِ أَرْبَعَةً لِلسَّيْفِ إِبْرَاهِيمَ وَ دَاوُدَ وَ مُوسَى وَ أَنَا. خدای متعال از انبیا چهار نفر را نتخاب کرد برای قدرت شمشیر و مبارزه: ابراهیم، داوود، موسی و من. رسول اکرم صلی الله علیه و آله را هم بعنوان صاحب خلق عظیم برگزید، و بالاتر از این شمشیر و قدرت مبارزه را عطا کرد.
اخلاق پیامبر در کنار شمشیر معنا می یابد
کسیکه اخیرا خود را مرجع عنوان میکند، میگوید «اسلام دین جامعه نیست و احکام و قانون ندارد. اسلام فقط دین معنویت صرف است». دشمن میگوید نظم نوین جهانی، ما میگوییم حاکمیت بقیت الله الاعظم ارواحنا فداه. وسط این میدان جنگ و مبارزه، میگویی اسلام در مدیریت هیچکاره است؟! زشت است برای کسیکه خود را فقیه میخواند، انقدر نسبت به اتفاقات عالم چشم بسته باشد. پس معنای حاکمیت بقیه الله الاعظم ارواحنا فداه چیست؟ معنای انتظار چیست؟
وَ اِخْتَارَ مِنَ اَلْبُيُوتَاتِ أَرْبَعَةً فَقَالَ إِنَّ اَللّهَ اِصْطَفى آدَمَ وَ نُوحاً وَ آلَ إِبْراهِيمَ وَ آلَ عِمْرانَ عَلَى اَلْعالَمِين. وقتی حرف از برگزیدگی پیغمبراکرم صلی الله علیه و آله میزنیم، حرف از اخلاق و ویژگیهای معنوی فقط نمیزنیم. حرف از شمشیر او هم میزنیم. حرف از قدرت و مبارزه او هم میزنیم. و ما چقدر مفتخریم به اینکه مسلمانیم، و چقدر مفتخریم که پیامبر ما خاتم الانبیا محمد مصطفی صلی الله علیه و آله است، و مأموریت او جهاد و مبارزه است. و او در خاندانی است که همه مسلحند به سلاح برپایی حاکمیت الهی در عالم.
يُرِيدُونَ لِيُطْفِئُوا نُورَ اللَّهِ بِأَفْوَاهِهِمْ وَاللَّهُ مُتِمُّ نُورِهِ وَلَوْ كَرِهَ الْكَافِرُونَ(صف 8). وقتی به حضرت زهرا سلام الله علیها حمله کردند، حضرت این آیه را خواند. خاندان عصمت و طهارت مسلح به نور جهاد و مبارزه هستند. مسلح هستند برای تسری حکومت خدای متعال در عالم. وقتی ماموریت اصلاح عالم به خاتم الانبیاء سپرده میشود، سلاح این جهاد و مبارزه و حاکمیت هم به پیغمبر صلی الله علیه و آله عطا میشود.
صاحب نظم نوین و نظم قدیم جهان خداست!
انتخاب فقط جنبه معنوی ندارد. باید از امام اطاعت کرد، چون حق امام است که از او اطاعت شود. چون ماموریت اساسی امام تسری حکومت خدا در عالم است، بوسلیه قدرت مبارزه با شمشیر. ما منتظر امامی هستیم که به سنت رسول الله صلی الله علیه و آله یعنی شمشیر حکومت میکند.
ما را به کجا رسانده اند که باید از موضع حقانیتمان دفاع کنیم!؟ این حقانیت مربوط به 1400 سال پیش است. ما الان باید ماموریتمان را در عالم تبیین کنیم. ما الان در عصر بقیه الله ارواحنا فداه قرار داریم که یَمْلَأُ اللهُ به الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا است. این حق خداست که ولی خود را مسلح به قدرت و شمشیر و قدرت مدیریت کند. چون حق خداست که رهبری انتخاب کند که مدیریتش را در عالم تسری دهد؛ چون له الخلق و له الامر. صاحب نظم نوین و نظم قدیم جهان خداست!
نقش انتخابات ما در نظام جمهوری اسلامی کجای دین است؟ روی این موضوع باید عمیق تر بحث کنیم. ارتباط این انتخاب با انتخاب الهی را باید ببینیم. گاهی بعضی حرفهایی میزنند، که آدم تعجب میکند. یک جریان سیاسی قدرتمند که حداقل سه دهه در کشور مدیریت کرده، قائل به این است که اصلا نباید به ولی فقیه قدرت بدهید! این مسئله کوچکی است؟ اگر ما به تفکرات الحادی امثال تاجزاده و خاتمی و حجاریان ایراد میگیرم، مشکل ما شخصی نیست. ببینید اینها در سالهای مدیریتشان چه بلایی سر اقتصاد و فرهنگ و سیاست و نسل جوان این کشور آورده اند.
نام
پست الکترونیک
* کد امنیتی
* نظر